pendik escort bayan
ak

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

08.12.2017 - 14:08, Güncelleme: 08.12.2017 - 14:08
 

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ve Gülşehir ilçelerinde AK Parti İlçe Teşkilatlarınca, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıması...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ve Gülşehir ilçelerinde AK Parti İlçe Teşkilatlarınca, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıması protesto edildi.Avanos Cumhuriyet Meydanındaki programda, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal, Trump'ın hukuksuz Kudüs açıklamasının insanlık vicdanını yaraladığını kaydetti.Kesal, "Sayın Cumhurbaşkanımızın kesin şekilde söylediği gibi Kudüs tüm Müslümanların kırmızı çizgisidir. Bu karar bölgemizde istikrarı ve barışı tehdit etmeye yönelik bir adımdır. İsrail ve Filistin toplumları arasındaki husumeti artırmaktan başka sonucu olmayacaktır. Türkiye'nin ve insanlığın silueti Kudus'ü tacize teşebbüs edenler, mahremiyetine yönelik saldırıda bulunanlar karşısında Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ortaya koyduğu güçlü tepkinin sonuna kadar arkasındayız. İslam'ın kalbine saplanmaya çalışılan bu hançere ancak tüm Müslümanların kenetlenmesi ile engel olabiliriz. Bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağız." dedi.Gülşehir ilçesinde Kurşunlu Cami önünde bir araya gelen vatandaşlar da "Kahrolsun İsrail" sloganları attı.Burada açıklama yapan AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Fatih Çiftçi, ABD'nin kararının Müslüman toplumlar tarafından asla kabul edilmeyeceğini belirtti.Çiftçi, "Diğer taraftan, Amerika Birleşik Devletleri'nin karar, dünyada yaşanan adaletsizliğin yeni bir tezahürüdür. Biz Müslümanlar olarak Kudüs davası ve ümmetin birliği için her türlü çabayı göstermeye, her türlü fedakarlıkta bulunmaya hazırız. Kudüs davasının sonuna kadar takipçisi olacağız." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ve Gülşehir ilçelerinde AK Parti İlçe Teşkilatlarınca, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıması...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ve Gülşehir ilçelerinde AK Parti İlçe Teşkilatlarınca, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıması protesto edildi.

Avanos Cumhuriyet Meydanındaki programda, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal, Trump'ın hukuksuz Kudüs açıklamasının insanlık vicdanını yaraladığını kaydetti.

Kesal, "Sayın Cumhurbaşkanımızın kesin şekilde söylediği gibi Kudüs tüm Müslümanların kırmızı çizgisidir. Bu karar bölgemizde istikrarı ve barışı tehdit etmeye yönelik bir adımdır. İsrail ve Filistin toplumları arasındaki husumeti artırmaktan başka sonucu olmayacaktır. Türkiye'nin ve insanlığın silueti Kudus'ü tacize teşebbüs edenler, mahremiyetine yönelik saldırıda bulunanlar karşısında Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ortaya koyduğu güçlü tepkinin sonuna kadar arkasındayız. İslam'ın kalbine saplanmaya çalışılan bu hançere ancak tüm Müslümanların kenetlenmesi ile engel olabiliriz. Bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağız." dedi.

Gülşehir ilçesinde Kurşunlu Cami önünde bir araya gelen vatandaşlar da "Kahrolsun İsrail" sloganları attı.

Burada açıklama yapan AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Fatih Çiftçi, ABD'nin kararının Müslüman toplumlar tarafından asla kabul edilmeyeceğini belirtti.

Çiftçi, "Diğer taraftan, Amerika Birleşik Devletleri'nin karar, dünyada yaşanan adaletsizliğin yeni bir tezahürüdür. Biz Müslümanlar olarak Kudüs davası ve ümmetin birliği için her türlü çabayı göstermeye, her türlü fedakarlıkta bulunmaya hazırız. Kudüs davasının sonuna kadar takipçisi olacağız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.