pendik escort bayan
ak

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

07.12.2017 - 14:58, Güncelleme: 07.12.2017 - 14:58
 

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

ANKARA (AA) - Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasını kınadı.Avan,...

ANKARA (AA) - Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasını kınadı.Avan, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Trump'ın bu davranışıyla İslam dünyasını yok saydığını belirtti.Avan, şunları söyledi:"Alınan bu karar, Müslümanlar'ın kalbinde derin bir yara açmıştır. Bu uğurda şehit olmaya hazır milyonlarca Müslüman bulunmaktadır. Terör olaylarından en çok canı yanan bizler, ABD’nin aldığı bu kararı şiddet ve nefretle kınıyoruz. Zalimlerin bir hesabı var ise Allah’ın da bir hesabı vardır. Kudüs Müslümanlar'ın göz bebeği, Peygamberimizin de ilk kıblesidir ve öyle de kalacaktır. Kudüs İsrail’in değil, İslam dünyasının başkentidir. Kudüs tüm Müslümanlar'ın kırmızı çizgisidir."
ANKARA (AA) - Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasını kınadı.Avan,...

ANKARA (AA) - Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasını kınadı.

Avan, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Trump'ın bu davranışıyla İslam dünyasını yok saydığını belirtti.

Avan, şunları söyledi:

"Alınan bu karar, Müslümanlar'ın kalbinde derin bir yara açmıştır. Bu uğurda şehit olmaya hazır milyonlarca Müslüman bulunmaktadır. Terör olaylarından en çok canı yanan bizler, ABD’nin aldığı bu kararı şiddet ve nefretle kınıyoruz. Zalimlerin bir hesabı var ise Allah’ın da bir hesabı vardır. Kudüs Müslümanlar'ın göz bebeği, Peygamberimizin de ilk kıblesidir ve öyle de kalacaktır. Kudüs İsrail’in değil, İslam dünyasının başkentidir. Kudüs tüm Müslümanlar'ın kırmızı çizgisidir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.