pendik escort bayan
ak

Abdi İbrahim'den Parkinson Gününe Özel Etkinlikler

Yaşam 07.04.2017 - 10:53, Güncelleme: 07.04.2017 - 10:53
 

Abdi İbrahim'den Parkinson Gününe Özel Etkinlikler

Türkiye Parkinson Hastalığı Derneği ve Abdi İbrahim, Dünya Parkinson Gününde 10 ilde hasta ve hasta yakınlarının katılacağı toplantı ve egzersizler düzenleyecek

İSTANBUL (AA) - Abdi İbrahim ve Türkiye Parkinson Hastalığı Derneği iş birliğiyle 11 Nisan Dünya Parkinson Gününde "Harekette Mutluluk Var" temasıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.Abdi İbrahim açıklamasına göre, Türkiye Parkinson Hastalığı Derneği ve Abdi İbrahim, Parkinson hastalığının tanımlanmasının 200. yılı sebebiyle 11 Nisan Dünya Parkinson Gününde 10 ilde hasta ve hasta yakınlarının katılacağı toplantı ve egzersizler düzenleyecek.Temelde bir hareket bozukluğu olan Parkinson hastalığında hareket etmek ve egzersiz yapmak tedavinin vazgeçilmez bir parçasını oluşturuyor. Yoga ve Tai Chi gibi fiziksel aktivitelerin ve dans etmenin yararlı olduğuna ilişkin bilimsel kanıtlar giderek artıyor. Parkinson gününde hareket ve dansın önemini vurgulamak amacıyla "Harekette Mutluluk Var" teması seçildi.Bu kapsamda Türkiye Parkinson Hastalığı Derneğinin İstanbul'da gerçekleşecek etkinliğinde hasta ve hasta yakınları müzik ve dans ile tedavi yöntemlerini öğrenirken, bazı hastalar da harmandalı ve Tai Chi performansı sergileyecek.
Türkiye Parkinson Hastalığı Derneği ve Abdi İbrahim, Dünya Parkinson Gününde 10 ilde hasta ve hasta yakınlarının katılacağı toplantı ve egzersizler düzenleyecek

İSTANBUL (AA) - Abdi İbrahim ve Türkiye Parkinson Hastalığı Derneği iş birliğiyle 11 Nisan Dünya Parkinson Gününde "Harekette Mutluluk Var" temasıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Abdi İbrahim açıklamasına göre, Türkiye Parkinson Hastalığı Derneği ve Abdi İbrahim, Parkinson hastalığının tanımlanmasının 200. yılı sebebiyle 11 Nisan Dünya Parkinson Gününde 10 ilde hasta ve hasta yakınlarının katılacağı toplantı ve egzersizler düzenleyecek.

Temelde bir hareket bozukluğu olan Parkinson hastalığında hareket etmek ve egzersiz yapmak tedavinin vazgeçilmez bir parçasını oluşturuyor. Yoga ve Tai Chi gibi fiziksel aktivitelerin ve dans etmenin yararlı olduğuna ilişkin bilimsel kanıtlar giderek artıyor. Parkinson gününde hareket ve dansın önemini vurgulamak amacıyla "Harekette Mutluluk Var" teması seçildi.

Bu kapsamda Türkiye Parkinson Hastalığı Derneğinin İstanbul'da gerçekleşecek etkinliğinde hasta ve hasta yakınları müzik ve dans ile tedavi yöntemlerini öğrenirken, bazı hastalar da harmandalı ve Tai Chi performansı sergileyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.