pendik escort bayan
ak

Abdi İbrahim'den "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Birleşin" Kampanyasına Destek

26.11.2016 - 11:53, Güncelleme: 26.11.2016 - 11:53
 

Abdi İbrahim'den "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Birleşin" Kampanyasına Destek

İSTANBUL (AA) - Abdi İbrahim, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından hayata geçirilen "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Birleşin" kampanyasını bu yıl da...

İSTANBUL (AA) - Abdi İbrahim, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından hayata geçirilen "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Birleşin" kampanyasını bu yıl da desteklemeye devam ediyor.Abdi İbrahim'den yapılan açıklamaya göre, şirket, BM tarafından başlatılan, Türkiye'de de İstanbul Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde düzenlenen kampanyayı bu yıl da destekleyecek. Kampanya kapsamında Abdi İbrahim Tower, ışık sistemiyle turuncuya boyanacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, kadına yönelik şiddetle mücadelenin önemine dikkati çekerek, bu konunun gerek Türkiye gerekse dünyada en yaygın insan hakkı ihlalleri arasında yer aldığını kaydetti.Barut, 105 yıldır insanların hayatını iyileştirmek için çalıştıklarını, bu nedenle sosyal ve toplumsal konuların kendileri için her zaman öncelikli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:"Kadına yönelik şiddet, ülkemizde en kısa zamanda çözülmesi gereken konuların başında geliyor. Birleşmiş Milletler hayata geçirdiği bu proje kapsamında dünyanın dört bir yanında 25 Kasım'da başlayan ve 10 Aralık'a kadar sürecek bir kampanya düzenleyerek tüm kuruluş ve bireyleri kadına yönelik şiddetle mücadeleye davet ediyor. Dünyanın en büyük sorunlarından biri olan kadına yönelik şiddeti önlemek amacıyla başlatılan bu farkındalık projesinin destekçilerinden biriyiz. Bu amaçla, kamuoyunda farkındalık yaratmak için Abdi İbrahim Tower'ı 16 gün boyunca ışıklarla turuncuya boyayacağız."
İSTANBUL (AA) - Abdi İbrahim, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından hayata geçirilen "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Birleşin" kampanyasını bu yıl da...

İSTANBUL (AA) - Abdi İbrahim, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından hayata geçirilen "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Birleşin" kampanyasını bu yıl da desteklemeye devam ediyor.

Abdi İbrahim'den yapılan açıklamaya göre, şirket, BM tarafından başlatılan, Türkiye'de de İstanbul Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde düzenlenen kampanyayı bu yıl da destekleyecek. Kampanya kapsamında Abdi İbrahim Tower, ışık sistemiyle turuncuya boyanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, kadına yönelik şiddetle mücadelenin önemine dikkati çekerek, bu konunun gerek Türkiye gerekse dünyada en yaygın insan hakkı ihlalleri arasında yer aldığını kaydetti.

Barut, 105 yıldır insanların hayatını iyileştirmek için çalıştıklarını, bu nedenle sosyal ve toplumsal konuların kendileri için her zaman öncelikli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Kadına yönelik şiddet, ülkemizde en kısa zamanda çözülmesi gereken konuların başında geliyor. Birleşmiş Milletler hayata geçirdiği bu proje kapsamında dünyanın dört bir yanında 25 Kasım'da başlayan ve 10 Aralık'a kadar sürecek bir kampanya düzenleyerek tüm kuruluş ve bireyleri kadına yönelik şiddetle mücadeleye davet ediyor. Dünyanın en büyük sorunlarından biri olan kadına yönelik şiddeti önlemek amacıyla başlatılan bu farkındalık projesinin destekçilerinden biriyiz. Bu amaçla, kamuoyunda farkındalık yaratmak için Abdi İbrahim Tower'ı 16 gün boyunca ışıklarla turuncuya boyayacağız."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.