pendik escort bayan
ak

Abd'den Gelip Konya'da Eski Karısıyla Evlenen Kişiyi Öldürdü

23.10.2018 - 19:53, Güncelleme: 23.10.2018 - 19:53
 

Abd'den Gelip Konya'da Eski Karısıyla Evlenen Kişiyi Öldürdü

KONYA (AA) - Yaşadığı ABD'den Konya'ya gelerek eski karısıyla evlenen kişiyi silahla vurarak öldürdüğü öne sürülen saldırgan karakola teslim oldu....

KONYA (AA) - Yaşadığı ABD'den Konya'ya gelerek eski karısıyla evlenen kişiyi silahla vurarak öldürdüğü öne sürülen saldırgan karakola teslim oldu. Alınan bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Hastürk Sokak'taki bir iş yerine giden Halil İbrahim K. (30), eski eşi M.A. ile evlenen Hüseyin Alşahin (30) ile tartışmaya başladı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Halil İbrahim K. yanında getirdiği silahla Alşahin'e ateş etti. Kolundan yaralanan Alşahin, iş yerindeki bir odaya sığınmak için kaçtı.Alşahin'in peşinden giden Halil İbrahim K. odaya girip silahla birkaç el daha ateş ettikten sonra olay yerinden uzaklaştı. Ağır yaralanan Alşahin, kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Karakola teslim olan Halil İbrahim K. daha sonra emniyet müdürlüğüne götürüldü.Öte yandan şüphelinin ABD'de yaşadığı, eski karısı M.A. ile evlenen Alşahin ile daha önce telefonda tartıştıkları, 2 gün önce de bu ülkeden Konya'ya geldiği öne sürüldü.
KONYA (AA) - Yaşadığı ABD'den Konya'ya gelerek eski karısıyla evlenen kişiyi silahla vurarak öldürdüğü öne sürülen saldırgan karakola teslim oldu....

KONYA (AA) - Yaşadığı ABD'den Konya'ya gelerek eski karısıyla evlenen kişiyi silahla vurarak öldürdüğü öne sürülen saldırgan karakola teslim oldu.

Alınan bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Hastürk Sokak'taki bir iş yerine giden Halil İbrahim K. (30), eski eşi M.A. ile evlenen Hüseyin Alşahin (30) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Halil İbrahim K. yanında getirdiği silahla Alşahin'e ateş etti. Kolundan yaralanan Alşahin, iş yerindeki bir odaya sığınmak için kaçtı.

Alşahin'in peşinden giden Halil İbrahim K. odaya girip silahla birkaç el daha ateş ettikten sonra olay yerinden uzaklaştı. Ağır yaralanan Alşahin, kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Karakola teslim olan Halil İbrahim K. daha sonra emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan şüphelinin ABD'de yaşadığı, eski karısı M.A. ile evlenen Alşahin ile daha önce telefonda tartıştıkları, 2 gün önce de bu ülkeden Konya'ya geldiği öne sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.