pendik escort bayan
ak

Abd'de Petrol Sondaj Kulesi Sayısı Arttı

Spor 26.01.2019 - 10:18, Güncelleme: 26.01.2019 - 10:18
 

Abd'de Petrol Sondaj Kulesi Sayısı Arttı

ANKARA (AA) - ABD'nin petrol endüstrisinin görünümü ve kısa dönem ham petrol üretimi hakkında gösterge kabul edilen petrol sondaj kulesi sayısı, geçen...

ANKARA (AA) - ABD'nin petrol endüstrisinin görünümü ve kısa dönem ham petrol üretimi hakkında gösterge kabul edilen petrol sondaj kulesi sayısı, geçen hafta bir önceki haftaya göre 10 adet arttı.Petrol sahası hizmeti şirketi Baker Hughes'un yayımladığı verilere göre, petrol sondaj kulesi sayısı 19-25 Ocak haftasında bir önceki haftaya göre 10 adet artarak 862'ye yükseldi.ABD'nin petrol sondaj kulesi sayısındaki artışın ardından, cuma günü ham petrol fiyatlarında düşüş yaşandı. Brent petrolün varil fiyatı cuma gününü 61,57 dolardan, Batı Teksas (WTI) tipi ham petrolün varil fiyatı ise 53,55 dolardan kapattı.
ANKARA (AA) - ABD'nin petrol endüstrisinin görünümü ve kısa dönem ham petrol üretimi hakkında gösterge kabul edilen petrol sondaj kulesi sayısı, geçen...

ANKARA (AA) - ABD'nin petrol endüstrisinin görünümü ve kısa dönem ham petrol üretimi hakkında gösterge kabul edilen petrol sondaj kulesi sayısı, geçen hafta bir önceki haftaya göre 10 adet arttı.

Petrol sahası hizmeti şirketi Baker Hughes'un yayımladığı verilere göre, petrol sondaj kulesi sayısı 19-25 Ocak haftasında bir önceki haftaya göre 10 adet artarak 862'ye yükseldi.

ABD'nin petrol sondaj kulesi sayısındaki artışın ardından, cuma günü ham petrol fiyatlarında düşüş yaşandı.

Brent petrolün varil fiyatı cuma gününü 61,57 dolardan, Batı Teksas (WTI) tipi ham petrolün varil fiyatı ise 53,55 dolardan kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.