pendik escort bayan
ak

AB Öğrencilerinden Genel Sekreter Ayhan’a Ziyaret

24.08.2015 - 15:05, Güncelleme: 24.08.2015 - 15:05
 

AB Öğrencilerinden Genel Sekreter Ayhan’a Ziyaret

Avrupa Birliği Erasmus+(Plus) Gençlik Değişim Projeleri kapsamında Romanya ve Litvanya’dan Sivas'a gelen öğrenciler İl AB Daimi Temas Noktası Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan'ı ziyaret etti. Ziyarette Proje Koordinatörü Barış

Avrupa Birliği Erasmus+(Plus) Gençlik Değişim Projeleri kapsamında Romanya ve Litvanya’dan Sivas'a gelen öğrenciler İl AB Daimi Temas Noktası Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan'ı ziyaret etti. Ziyarette Proje Koordinatörü Barış Özkaya ve Türk öğrenciler de hazır bulundu. Proje Koordinatörü Barış Özkaya, "Benim Çocuğum Yapmaz Projesi" kapsamında 16-23 Ağustos tarihleri arasında Litvanya, Romanya ve Türkiye’den oluşan 21 öğrenci ile toplumları olumsuz etkileyen madde kullanımını engellemek ve insanları bilinçlendirmek için bu projeyi yürüttüklerini söyledi.  Özkaya, “Bilinçli gençlik grubu olarak 7 gün boyunca madde bağımlılığı konusunda aileleri bilgilendirerek çocuklarının bağımlılık durumunda nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini anlattık. Proje kapsamında konferanslar düzenledik. Amacımız uzun vadede madde bağımlılığı hakkında daha bilinçli toplumlar oluşturmaktır." şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreteri Salih Ayhan ise, madde bağımlılığı konusunda ailelerin bilinçlenmesi ve bağımlılık sürecinde ailelere düşen görevler konusunda misafirlerle fikir alış verişinde bulundu. İl Özel İdaresi'nin görevleri ve yaptığı işler hakkında öğrencilere bilgi de veren Ayhan, İl Özel İdaresi'nin kırsal altyapı başta olmak üzere eğitim, kültür, sağlık ve spor gibi alanlarda çalışmalar yürüttüğünü belirterek özellikle kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarının iyileştirilmesine yönelik kurumun önemli hizmetlerde bulunduğunu ifade etti. Ziyaretin sonunda Genel Sekreter Salih Ayhan öğrencilere, Divriği Ulu Cami Cennet Kapısının gravür tablosunu hediye etti. 
Avrupa Birliği Erasmus+(Plus) Gençlik Değişim Projeleri kapsamında Romanya ve Litvanya’dan Sivas'a gelen öğrenciler İl AB Daimi Temas Noktası Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan'ı ziyaret etti. Ziyarette Proje Koordinatörü Barış

Avrupa Birliği Erasmus+(Plus) Gençlik Değişim Projeleri kapsamında Romanya ve Litvanya’dan Sivas'a gelen öğrenciler İl AB Daimi Temas Noktası Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan'ı ziyaret etti. Ziyarette Proje Koordinatörü Barış Özkaya ve Türk öğrenciler de hazır bulundu.

 

Proje Koordinatörü Barış Özkaya, "Benim Çocuğum Yapmaz Projesi" kapsamında 16-23 Ağustos tarihleri arasında Litvanya, Romanya ve Türkiye’den oluşan 21 öğrenci ile toplumları olumsuz etkileyen madde kullanımını engellemek ve insanları bilinçlendirmek için bu projeyi yürüttüklerini söyledi.

 

 

Özkaya, “Bilinçli gençlik grubu olarak 7 gün boyunca madde bağımlılığı konusunda aileleri bilgilendirerek çocuklarının bağımlılık durumunda nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini anlattık. Proje kapsamında konferanslar düzenledik. Amacımız uzun vadede madde bağımlılığı hakkında daha bilinçli toplumlar oluşturmaktır." şeklinde konuştu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreteri Salih Ayhan ise, madde bağımlılığı konusunda ailelerin bilinçlenmesi ve bağımlılık sürecinde ailelere düşen görevler konusunda misafirlerle fikir alış verişinde bulundu. İl Özel İdaresi'nin görevleri ve yaptığı işler hakkında öğrencilere bilgi de veren Ayhan, İl Özel İdaresi'nin kırsal altyapı başta olmak üzere eğitim, kültür, sağlık ve spor gibi alanlarda çalışmalar yürüttüğünü belirterek özellikle kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarının iyileştirilmesine yönelik kurumun önemli hizmetlerde bulunduğunu ifade etti.

 

Ziyaretin sonunda Genel Sekreter Salih Ayhan öğrencilere, Divriği Ulu Cami Cennet Kapısının gravür tablosunu hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.