pendik escort bayan
ak

Ab Bilgi Merkezinden Hatıra Ormanı

22.10.2016 - 13:53, Güncelleme: 22.10.2016 - 13:53
 

Ab Bilgi Merkezinden Hatıra Ormanı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezince hatıra ormanı oluşturuldu.ETO'dan yapılan açıklamaya...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezince hatıra ormanı oluşturuldu.ETO'dan yapılan açıklamaya göre, ''AB ve Çevresel Farkındalık'' etkinliğinin devamı niteliğindeki hatıra ormanı için Tepebaşı ilçesindeki Takmak Mahallesi'nde fidan dikimi gerçekleşti.Bölgesel Çevre Merkezi Proje Yöneticisi Pınar Akpınar ve Eskişehir Orman Toprak ve Ekoloji Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Baş Mühendisi Nejat Çelik’ten eğitim alan yaklaşık 600 öğrenci, kendi isimlerinin yer aldığı fidanları toprakla buluşturdu.ETO Başkanı Metin Güler, etkinlikte yaptığı konuşmada, özellikle gençlere çevre bilincinin kazandırılması konusunda çok hassas olduklarını belirterek, ormanları gelecek nesiller için yatırım olarak gördüklerini bildirdi. Güler, ETO'nun dokuzuncu hatıra ormanını oluşturduğunu anlatarak, gelecek dönemlerde de ağaçlandırma faaliyetlerine devam edeceklerini kaydetti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezince hatıra ormanı oluşturuldu.ETO'dan yapılan açıklamaya...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezince hatıra ormanı oluşturuldu.

ETO'dan yapılan açıklamaya göre, ''AB ve Çevresel Farkındalık'' etkinliğinin devamı niteliğindeki hatıra ormanı için Tepebaşı ilçesindeki Takmak Mahallesi'nde fidan dikimi gerçekleşti.

Bölgesel Çevre Merkezi Proje Yöneticisi Pınar Akpınar ve Eskişehir Orman Toprak ve Ekoloji Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Baş Mühendisi Nejat Çelik’ten eğitim alan yaklaşık 600 öğrenci, kendi isimlerinin yer aldığı fidanları toprakla buluşturdu.

ETO Başkanı Metin Güler, etkinlikte yaptığı konuşmada, özellikle gençlere çevre bilincinin kazandırılması konusunda çok hassas olduklarını belirterek, ormanları gelecek nesiller için yatırım olarak gördüklerini bildirdi.

Güler, ETO'nun dokuzuncu hatıra ormanını oluşturduğunu anlatarak, gelecek dönemlerde de ağaçlandırma faaliyetlerine devam edeceklerini kaydetti.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.