pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

20.12.2018 - 09:18, Güncelleme: 20.12.2018 - 09:18
 

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

ANKARA (AA) - Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 3 fotoğraf için oy kullandı.AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Elmas, "Haber", "Yaşam" ve "Spor" kategorilerinde "Yılın Fotoğrafları"nı seçti.Elmas, "Haber" kategorisinde Ali Jadallah'ın "Direnişe 'engel' yok" başlıklı fotoğrafına oy verdi. Gazze'deki sorunların ve ablukanın yıllardır devam ettiğine dikkati çeken Elmas, her koşulda mücadeleyi simgelediği için oyunu bu fotoğraftan yana kullandığını belirtti."Yaşam" kategorisinde tercihini, İlhami Çetin'in "Ali Dede ve kedisi" adlı fotoğrafından yana kullanan Elmas, "Hayvan sevgisini yansıtan bu fotoğrafın taşıdığı anlam çok hoşuma gitti." dedi.Elmas, "Spor" kategorisinde ise Serhat Çağdaş'ın "Baş başa" adlı fotoğrafına oy vererek, "Bir Fenerbahçeli olarak bu fotoğrafa oy vermek istedim." ifadesini kullandı.
Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

ANKARA (AA) - Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 3 fotoğraf için oy kullandı.

AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Elmas, "Haber", "Yaşam" ve "Spor" kategorilerinde "Yılın Fotoğrafları"nı seçti.

Elmas, "Haber" kategorisinde Ali Jadallah'ın "Direnişe 'engel' yok" başlıklı fotoğrafına oy verdi. Gazze'deki sorunların ve ablukanın yıllardır devam ettiğine dikkati çeken Elmas, her koşulda mücadeleyi simgelediği için oyunu bu fotoğraftan yana kullandığını belirtti.

"Yaşam" kategorisinde tercihini, İlhami Çetin'in "Ali Dede ve kedisi" adlı fotoğrafından yana kullanan Elmas, "Hayvan sevgisini yansıtan bu fotoğrafın taşıdığı anlam çok hoşuma gitti." dedi.

Elmas, "Spor" kategorisinde ise Serhat Çağdaş'ın "Baş başa" adlı fotoğrafına oy vererek, "Bir Fenerbahçeli olarak bu fotoğrafa oy vermek istedim." ifadesini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.