pendik escort bayan
ak

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

12.12.2018 - 12:43, Güncelleme: 12.12.2018 - 12:43
 

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Sivas Valisi Salih Ayhan, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Salih Ayhan, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, beğendiği fotoğraflar için oy kullandı. Vali Ayhan, fotoğraflar hakkında bilgi alarak, fotoğrafların duyguları tam olarak yansıttığını ve birbirinden güzel olduğunu söyledi.Ayhan, makamında gerçekleşen oylamada, haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları tek tek inceledi. Haber kategorisinde Halil Fidan'ın "Türk Bayrağı Afrin'de", yaşam kategorisinde İlhami Çetin'in "Ali dede ve kedisi" isimli fotoğraflarını seçen Salih Ayhan, spor kategorisinde ise Serhat Zafer'in "Atlı akrobat" fotoğrafına oy verdi.Oy vereceği fotoğrafları seçmekte zorlandığı görülen Ayhan, "Buradaki fotoğraflara kayıtsız kalmak ya da aralarında seçim yapmak kolay değil. Hepsi birinciliği hak ediyor." dedi.
Sivas Valisi Salih Ayhan, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Salih Ayhan, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, beğendiği fotoğraflar için oy kullandı.

Vali Ayhan, fotoğraflar hakkında bilgi alarak, fotoğrafların duyguları tam olarak yansıttığını ve birbirinden güzel olduğunu söyledi.

Ayhan, makamında gerçekleşen oylamada, haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları tek tek inceledi. Haber kategorisinde Halil Fidan'ın "Türk Bayrağı Afrin'de", yaşam kategorisinde İlhami Çetin'in "Ali dede ve kedisi" isimli fotoğraflarını seçen Salih Ayhan, spor kategorisinde ise Serhat Zafer'in "Atlı akrobat" fotoğrafına oy verdi.

Oy vereceği fotoğrafları seçmekte zorlandığı görülen Ayhan, "Buradaki fotoğraflara kayıtsız kalmak ya da aralarında seçim yapmak kolay değil. Hepsi birinciliği hak ediyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.