pendik escort bayan
ak

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

27.12.2017 - 14:48, Güncelleme: 27.12.2017 - 14:48
 

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

AK Parti Yozgat Milletvekili Başer, 4 fotoğraf için oy kullandı

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.AA Yozgat bürosunu ziyaret eden Başer, AA'nın "Haber", "Yaşam" ve "Spor" kategorilerinde oylamaya sunduğu fotoğrafları inceledi.Fotoğraflar hakkında bilgi alan Başer, Haber kategorisinde Wisam Hashlamoun'un "Direnişin sembolü 14 yaşındaki çocuk" ve Kayhan Özer'in "Erdoğan Sevgisi", Yaşam kategorisinde Zekeriya Karadavut'un "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü", Spor kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Türkiye sevinci" başlıklı fotoğraflarına oy verdi. AA'yı yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik eden Başer, kurumun yaptığı haberlerle yurt içi ve yurt dışında önemli başarılara imza attığını söyledi. Oylamaya sunulan fotoğrafların hepsinin ayrı bir hikayesi ve önemi olduğunu vurgulayan Başer, "Bu güzel anları yakalayan muhabirleri ayrıca tebrik ediyorum." diye konuştu.
AK Parti Yozgat Milletvekili Başer, 4 fotoğraf için oy kullandı

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA Yozgat bürosunu ziyaret eden Başer, AA'nın "Haber", "Yaşam" ve "Spor" kategorilerinde oylamaya sunduğu fotoğrafları inceledi.

Fotoğraflar hakkında bilgi alan Başer, Haber kategorisinde Wisam Hashlamoun'un "Direnişin sembolü 14 yaşındaki çocuk" ve Kayhan Özer'in "Erdoğan Sevgisi", Yaşam kategorisinde Zekeriya Karadavut'un "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü", Spor kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Türkiye sevinci" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

AA'yı yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik eden Başer, kurumun yaptığı haberlerle yurt içi ve yurt dışında önemli başarılara imza attığını söyledi.

Oylamaya sunulan fotoğrafların hepsinin ayrı bir hikayesi ve önemi olduğunu vurgulayan Başer, "Bu güzel anları yakalayan muhabirleri ayrıca tebrik ediyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.