pendik escort bayan
ak

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Siyaset 27.12.2018 - 11:28, Güncelleme: 27.12.2018 - 11:28
 

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

DOB Genel Müdürü Murat Karahan, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf için oy kullandı

ANKARA (AA) - Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Murat Karahan, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf için oy kullandı. Murat Karahan, AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek bilgi aldı. "Haber" kategorisinde, Elif Öztürk'ün ''Kahraman İtfaiyeci'' fotoğrafını tercih eden Karahan, fotoğrafı çok dokunaklı bulduğunu, yangından kurtarılan çocukla itfaiye erinin yüz ifadesinden çok etkilendiğini söyledi. Karahan, ''Bu fotoğraf, bir sanatçı olarak beni duygulandırdı.'' dedi. "Yaşam" kategorisinde Ali Atmaca'nın "Metal Boğa'' fotoğrafına oy veren Karahan, sanatın hayırlı bir işe vesile olmasını çok değerli gördüğü, eseri de çok beğendiği için bu tercihte bulunduğunu söyledi. Karahan, "spor" kategorisinde ise Abdülhamid Hoşbaş'ın çektiği "Ramil Altına Koştu" fotoğrafından yana oyunu kullandı. Fotoğrafın anılarını tazelediğini dile getiren Karahan, ''Bu yarışı canlı izledim. Ramil kazandığında ben de onun gibi, tüm Türkiye gibi yerimden hoplamıştım ve büyük bir gurur yaşamıştım. Çok güzel bir anı yeniden hatırlattığı için bu fotoğrafı seçiyorum.'' diye konuştu. Murat Karahan, fotoğrafların çok etkileyici olduğunu, birçoğuna oy vermek istediğini belirterek, AA foto muhabirlerini kutladı.
DOB Genel Müdürü Murat Karahan, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf için oy kullandı

ANKARA (AA) - Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Murat Karahan, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf için oy kullandı.

Murat Karahan, AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek bilgi aldı.

"Haber" kategorisinde, Elif Öztürk'ün ''Kahraman İtfaiyeci'' fotoğrafını tercih eden Karahan, fotoğrafı çok dokunaklı bulduğunu, yangından kurtarılan çocukla itfaiye erinin yüz ifadesinden çok etkilendiğini söyledi. Karahan, ''Bu fotoğraf, bir sanatçı olarak beni duygulandırdı.'' dedi.

"Yaşam" kategorisinde Ali Atmaca'nın "Metal Boğa'' fotoğrafına oy veren Karahan, sanatın hayırlı bir işe vesile olmasını çok değerli gördüğü, eseri de çok beğendiği için bu tercihte bulunduğunu söyledi.

Karahan, "spor" kategorisinde ise Abdülhamid Hoşbaş'ın çektiği "Ramil Altına Koştu" fotoğrafından yana oyunu kullandı. Fotoğrafın anılarını tazelediğini dile getiren Karahan, ''Bu yarışı canlı izledim. Ramil kazandığında ben de onun gibi, tüm Türkiye gibi yerimden hoplamıştım ve büyük bir gurur yaşamıştım. Çok güzel bir anı yeniden hatırlattığı için bu fotoğrafı seçiyorum.'' diye konuştu.

Murat Karahan, fotoğrafların çok etkileyici olduğunu, birçoğuna oy vermek istediğini belirterek, AA foto muhabirlerini kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.