pendik escort bayan
ak

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı

30.07.2016 - 00:28, Güncelleme: 30.07.2016 - 00:28
 

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı

Kayseri ve Sivas'ta demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşlar Anadolu Ajansı'nan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına yoğun ilgi gösterdi- Kayseri Valisi Kamçı, Sivas Valisi Gül ve Sivas Belediye Başkanı Aydın, kitabı vatandaşlara dağıttı

KAYSERİ (AA) - Anadolu Ajansının (AA), 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisi ve sonrasında yaşananları içeren "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Kayseri ve Sivas'ta "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara dağıtıldı.Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği kitaba, Kayseri'de Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.Kitabın dağıtıldığı standa gelen Vali Süleyman Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı, kitabı inceledi. Vali Kamçı ve eşi vatandaşlara kitabı dağıttı.Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kitaplar kısa süre tükendi.- SivasSivas'ta da vatandaşlar Sivas Valiliği önünde dağıtılan kitaba yoğun ilgi gösterdi.Kitap dağıtımına katılan Sivas Valisi Davut Gül, yaptığı açıklamada, kitabın hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik etti. Kitabın tarihe not düştüğüne dikkati çeken Gül, "Anadolu Ajansının olayın ilk gününden itibaren kayıtlarını bu kitap haline getirmesini çok önemsiyoruz, tebrik ediyorum." dedi. Gül, her ilde buna benzer kitaplar hazırlanması gerektiğini belirtti.Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise güzel bir çalışma ortaya koyan AA yetkililerine teşekkür etti. 15 Temmuz'da ülkenin çok önemli bir süreç yaşadığını anımsatan Aydın, "Gerçekten bu milletin belki kenetlenmesine vesile oldu. Ama bu ülkeyi adeta parçalara bölmek isteyenler, demokrasimizi kesintiye uğratmak isteyenlere vatandaş ve millet olarak fırsat vermedik. İşte bunu en iyi şekilde anlatan ve yansıtan kaynak eser ortaya koymuşsunuz." diye konuştu. Aydın, milletin gerektiği zaman canını nasıl ortaya koyabileceğinin, tankların önüne nasıl kendisini atabileceğinin belge şekline dönüştürülmesinin ayrı bir fedakarlık olduğunu vurguladı.Vali Gül ve Belediye Başkanı Aydın, daha sonra "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabını vatandaşlara dağıttı.
Kayseri ve Sivas'ta demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşlar Anadolu Ajansı'nan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına yoğun ilgi gösterdi- Kayseri Valisi Kamçı, Sivas Valisi Gül ve Sivas Belediye Başkanı Aydın, kitabı vatandaşlara dağıttı

KAYSERİ (AA) - Anadolu Ajansının (AA), 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisi ve sonrasında yaşananları içeren "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Kayseri ve Sivas'ta "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği kitaba, Kayseri'de Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kitabın dağıtıldığı standa gelen Vali Süleyman Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı, kitabı inceledi. Vali Kamçı ve eşi vatandaşlara kitabı dağıttı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kitaplar kısa süre tükendi.

- Sivas

Sivas'ta da vatandaşlar Sivas Valiliği önünde dağıtılan kitaba yoğun ilgi gösterdi.

Kitap dağıtımına katılan Sivas Valisi Davut Gül, yaptığı açıklamada, kitabın hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik etti.

Kitabın tarihe not düştüğüne dikkati çeken Gül, "Anadolu Ajansının olayın ilk gününden itibaren kayıtlarını bu kitap haline getirmesini çok önemsiyoruz, tebrik ediyorum." dedi.

Gül, her ilde buna benzer kitaplar hazırlanması gerektiğini belirtti.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise güzel bir çalışma ortaya koyan AA yetkililerine teşekkür etti. 15 Temmuz'da ülkenin çok önemli bir süreç yaşadığını anımsatan Aydın, "Gerçekten bu milletin belki kenetlenmesine vesile oldu. Ama bu ülkeyi adeta parçalara bölmek isteyenler, demokrasimizi kesintiye uğratmak isteyenlere vatandaş ve millet olarak fırsat vermedik. İşte bunu en iyi şekilde anlatan ve yansıtan kaynak eser ortaya koymuşsunuz." diye konuştu.

Aydın, milletin gerektiği zaman canını nasıl ortaya koyabileceğinin, tankların önüne nasıl kendisini atabileceğinin belge şekline dönüştürülmesinin ayrı bir fedakarlık olduğunu vurguladı.

Vali Gül ve Belediye Başkanı Aydın, daha sonra "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabını vatandaşlara dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.