pendik escort bayan
ak

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı

28.07.2016 - 23:18, Güncelleme: 28.07.2016 - 23:18
 

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı

"Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Konya'da demokrasi nöbeti için Mevlana Meydanı'nda toplanan vatandaşlara dağıtıldı- Kitabı inceleyen Oruç:- "Darbe girişiminin dakika dakika anlatıldığı, fotoğraf ve önemli gelişmelerin yer aldığı bir eser.

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Mevlana Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı.Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği kitaba, Mevlana Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.Darbe girişiminin dakika dakika fotoğraflarla anlatıldığı kitabı inceleyen vatandaşlardan Cemalettin Oruç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 15 Temmuz akşamı büyük badire atlattığını, milletin birlik ve beraberliği ile ihanet sürecini püskürttüğünü söyledi.Aziz milletin ülkesine ve demokrasiye sahip çıkmak için sokaklara döküldüğünü ifade eden Oruç, vatandaşların kendisine doğrultulan silah ve tanklara karşı durduğunu dile getirdi.Oruç, bundan sonraki süreçte millete çok daha önemli görevler düştüğünü vurgulayarak, "Ülkesine sahip çıkmak adına daha yararlı okuyan, eğitim seviyesini yükselten bir millet olarak inşallah yarınlara Türkiyemizi daha büyük hedeflere ilerleteceğiz." dedi.AA'nın, "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına ilişkin Oruç, "Darbe girişiminin dakika dakika anlatıldığı, fotoğraf ve önemli gelişmelerin yer aldığı bir eser. Herkese tavsiye ediyorum, mutlaka okunmalı. Evlerde, kütüphanelerde bulunması gereken bir kitap olmuş." diye konuştu. Meydana demokrasi nöbeti için gelen Zülküf Uğur ise AA'nın çalışmasının önemini vurgulayarak, "Hiç değilse gençler memleketin ve insanlığın ve İslamiyetin kıymetini bilir. Güzel çalışma olmuş. Herkes neyin ne olduğunu öğrensin. İbretlik bir vesika olarak saklanmalı." ifadesini kullandı.
"Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Konya'da demokrasi nöbeti için Mevlana Meydanı'nda toplanan vatandaşlara dağıtıldı- Kitabı inceleyen Oruç:- "Darbe girişiminin dakika dakika anlatıldığı, fotoğraf ve önemli gelişmelerin yer aldığı bir eser.

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Mevlana Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği kitaba, Mevlana Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Darbe girişiminin dakika dakika fotoğraflarla anlatıldığı kitabı inceleyen vatandaşlardan Cemalettin Oruç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 15 Temmuz akşamı büyük badire atlattığını, milletin birlik ve beraberliği ile ihanet sürecini püskürttüğünü söyledi.

Aziz milletin ülkesine ve demokrasiye sahip çıkmak için sokaklara döküldüğünü ifade eden Oruç, vatandaşların kendisine doğrultulan silah ve tanklara karşı durduğunu dile getirdi.

Oruç, bundan sonraki süreçte millete çok daha önemli görevler düştüğünü vurgulayarak, "Ülkesine sahip çıkmak adına daha yararlı okuyan, eğitim seviyesini yükselten bir millet olarak inşallah yarınlara Türkiyemizi daha büyük hedeflere ilerleteceğiz." dedi.

AA'nın, "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına ilişkin Oruç, "Darbe girişiminin dakika dakika anlatıldığı, fotoğraf ve önemli gelişmelerin yer aldığı bir eser. Herkese tavsiye ediyorum, mutlaka okunmalı. Evlerde, kütüphanelerde bulunması gereken bir kitap olmuş." diye konuştu.

Meydana demokrasi nöbeti için gelen Zülküf Uğur ise AA'nın çalışmasının önemini vurgulayarak, "Hiç değilse gençler memleketin ve insanlığın ve İslamiyetin kıymetini bilir. Güzel çalışma olmuş. Herkes neyin ne olduğunu öğrensin. İbretlik bir vesika olarak saklanmalı." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.