pendik escort bayan
ak

Aa Ve Tika İş Birliğinde "Ekonomi-finans Muhabirliği Eğitimi" Başlıyor

18.03.2018 - 11:28, Güncelleme: 18.03.2018 - 11:28
 

Aa Ve Tika İş Birliğinde "Ekonomi-finans Muhabirliği Eğitimi" Başlıyor

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı ile Anadolu Ajansı iş birliğinde yabancı gazeteciler için düzenlenen "Ekonomi-Finans Muhabirliği Eğitimi" yarın başlayacak

ANKARA (AA) - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) ile Anadolu Ajansı (AA) iş birliğinde yabancı gazeteciler için düzenlenen "Ekonomi-Finans Muhabirliği Eğitimi" yarın başlayacak. AA'nın nitelikli alan muhabiri yetiştirme vizyonu çerçevesinde, AA Haber Akademisi bünyesinde düzenlenen eğitim programına, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Azerbaycan, Ukrayna, Gürcistan, Moğolistan ve Tacikistan'dan 25 kursiyer katılacak. Program kapsamında Ekonomi Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası uzmanlarının yanı sıra AA Enerji, Finans, Ekonomi, Fotoğraf, Görüntü Haberleri editörleri ile Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Başdanışmanı Doç. Dr. Hatice Karahan gibi alanında deneyimli eğitmenler ders verecek.Katılımcılara, küresel ekonomi ve finans gündemi, veri bankacılığı, uluslararası teknolojik gelişmelerin finansal piyasalara etkisi, haber kaynakları ve haber yazım teknikleri, fotoğraf, grafik ve görüntünün habere katkısı gibi alanlarda bilgi aktarılacak.Son yıllarda uluslararası ajanslar ve bölgesel medya kuruluşlarıyla iş birliğini artıran AA'nın eğitim programı 30 Mart'a kadar devam edecek.Programı başarıyla tamamlayan katılımcıların sertifika alacağı eğitim kapsamında toplam 78 saatlik pratik ve teorik dersler verilecek. Programın eğitim dili Rusça olacak ve Türkçe anlatılacak derslerde Rusça'ya simültane çeviri desteği sağlanacak.​
Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı ile Anadolu Ajansı iş birliğinde yabancı gazeteciler için düzenlenen "Ekonomi-Finans Muhabirliği Eğitimi" yarın başlayacak

ANKARA (AA) - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) ile Anadolu Ajansı (AA) iş birliğinde yabancı gazeteciler için düzenlenen "Ekonomi-Finans Muhabirliği Eğitimi" yarın başlayacak.

AA'nın nitelikli alan muhabiri yetiştirme vizyonu çerçevesinde, AA Haber Akademisi bünyesinde düzenlenen eğitim programına, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Azerbaycan, Ukrayna, Gürcistan, Moğolistan ve Tacikistan'dan 25 kursiyer katılacak.

Program kapsamında Ekonomi Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası uzmanlarının yanı sıra AA Enerji, Finans, Ekonomi, Fotoğraf, Görüntü Haberleri editörleri ile Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Başdanışmanı Doç. Dr. Hatice Karahan gibi alanında deneyimli eğitmenler ders verecek.

Katılımcılara, küresel ekonomi ve finans gündemi, veri bankacılığı, uluslararası teknolojik gelişmelerin finansal piyasalara etkisi, haber kaynakları ve haber yazım teknikleri, fotoğraf, grafik ve görüntünün habere katkısı gibi alanlarda bilgi aktarılacak.

Son yıllarda uluslararası ajanslar ve bölgesel medya kuruluşlarıyla iş birliğini artıran AA'nın eğitim programı 30 Mart'a kadar devam edecek.

Programı başarıyla tamamlayan katılımcıların sertifika alacağı eğitim kapsamında toplam 78 saatlik pratik ve teorik dersler verilecek.

Programın eğitim dili Rusça olacak ve Türkçe anlatılacak derslerde Rusça'ya simültane çeviri desteği sağlanacak.​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.