pendik escort bayan
ak

Aa Objektifinden Fetö'nün Darbe Girişimi Fotoğraf Sergisi

30.09.2016 - 17:48, Güncelleme: 30.09.2016 - 17:48
 

Aa Objektifinden Fetö'nün Darbe Girişimi Fotoğraf Sergisi

ANKARA (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Objektifinden FETÖ'nün Darbe Girişimi Fotoğraf Sergisi, Ankara'nın Ayaş ilçesinde açıldı.Fetullahçı Terör Örgütü'nün...

ANKARA (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Objektifinden FETÖ'nün Darbe Girişimi Fotoğraf Sergisi, Ankara'nın Ayaş ilçesinde açıldı.Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında ve sonrasında çekilen fotoğraflar, Belediye Düğün Salonu'nda sergilenmeye başlandı.Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, sergiyle ilgili yaptığı açıklamada, darbe girişiminin bir işgal planı olduğunu ancak milletin buna en güzel cevabı verdiğini belirterek "FETÖ hem maddi, hem de manevi değerlerimizi kullanarak saldırdı. Bizim tanklarımızı ve F16'larımızı kullandılar ve kirlettiler. Önemli bir şey daha var ki o çok önemli, manevi değerlerimizi kirlettiler." diye konuştu. Sergiyi gezen Ayşe Öztürk de fotoğrafları çok beğendiklerini ve duygulandıklarını kaydetti.Fotoğrafların 15 gün süreyle sergileneceği bildirildi.
ANKARA (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Objektifinden FETÖ'nün Darbe Girişimi Fotoğraf Sergisi, Ankara'nın Ayaş ilçesinde açıldı.Fetullahçı Terör Örgütü'nün...

ANKARA (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Objektifinden FETÖ'nün Darbe Girişimi Fotoğraf Sergisi, Ankara'nın Ayaş ilçesinde açıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında ve sonrasında çekilen fotoğraflar, Belediye Düğün Salonu'nda sergilenmeye başlandı.

Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, sergiyle ilgili yaptığı açıklamada, darbe girişiminin bir işgal planı olduğunu ancak milletin buna en güzel cevabı verdiğini belirterek "FETÖ hem maddi, hem de manevi değerlerimizi kullanarak saldırdı. Bizim tanklarımızı ve F16'larımızı kullandılar ve kirlettiler. Önemli bir şey daha var ki o çok önemli, manevi değerlerimizi kirlettiler." diye konuştu.

Sergiyi gezen Ayşe Öztürk de fotoğrafları çok beğendiklerini ve duygulandıklarını kaydetti.

Fotoğrafların 15 gün süreyle sergileneceği bildirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.