pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aa Muhabiri Çalkaya Evlendi

18.11.2018 - 09:53, Güncelleme: 18.11.2018 - 09:53
 

Aa Muhabiri Çalkaya Evlendi

ANKARA (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Ekonomi Haberleri Editörlüğünde muhabir olarak görev yapan Mustafa Çalkaya, hayatını Refia Güzel ile birleştirdi. Kahramanmaraş'taki...

ANKARA (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Ekonomi Haberleri Editörlüğünde muhabir olarak görev yapan Mustafa Çalkaya, hayatını Refia Güzel ile birleştirdi. Kahramanmaraş'taki Arsan Center Laledan Düğün Salonu'nda yapılan törende, çiftin nikahını Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kıydı.Çiftin nikah şahitliklerini, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu üyesi, yazar Rasim Özdenören, Fehim Kaçan ve Şükrü Güzel yaptı.Nikah törenine, çiftin yakınları, çalışma arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.
ANKARA (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Ekonomi Haberleri Editörlüğünde muhabir olarak görev yapan Mustafa Çalkaya, hayatını Refia Güzel ile birleştirdi. Kahramanmaraş'taki...

ANKARA (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Ekonomi Haberleri Editörlüğünde muhabir olarak görev yapan Mustafa Çalkaya, hayatını Refia Güzel ile birleştirdi.

Kahramanmaraş'taki Arsan Center Laledan Düğün Salonu'nda yapılan törende, çiftin nikahını Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kıydı.

Çiftin nikah şahitliklerini, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu üyesi, yazar Rasim Özdenören, Fehim Kaçan ve Şükrü Güzel yaptı.

Nikah törenine, çiftin yakınları, çalışma arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.