pendik escort bayan
ak

Aa 2017 Yıllığı Vali Şentürk'ü Duygulandırdı

14.02.2018 - 10:38, Güncelleme: 14.02.2018 - 10:38
 

Aa 2017 Yıllığı Vali Şentürk'ü Duygulandırdı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk'e, Anadolu Ajansı'nca (AA) hazırlanan 2017 Yıllığı sunuldu. AA muhabiri Abdullah Yıldız, Vali Şentürk'ü...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk'e, Anadolu Ajansı'nca (AA) hazırlanan 2017 Yıllığı sunuldu. AA muhabiri Abdullah Yıldız, Vali Şentürk'ü makamında ziyaret ederek, AA'nın, 2017 yılı haber ve fotoğraf arşivinden hazırladığı yıllığı sundu.Yıllığı bir süre inceleyen Şentürk, Yozgat'ta görev yaparken ilk çalışmalarını başlattığı ve yer tahsisini gerçekleştirdiği Yozgat Şehir Hastanesi'nin hizmete girmesiyle ilgili haberi AA 2017 Yıllığı'nda görünce duygulandı.Geçen yıl hizmete açılan hastanenin bölgede çok büyük bir ihtiyacı gidereceğine inandığını aktaran Şentürk, AA 2017 Yıllığı'nın bir arşiv niteliği taşıdığına bu haberle şahit olduğunu ifade etti. Şentürk, "Anadolu Ajansı'nın bu almanak ile yaptığı iş, tarihi tespit etmektir. Çünkü tarihi sabitleştirerek belge haline getiriyorsunuz. Bunlar arşivleniyor. Bundan 50, 100 sene sonra tarihi daha çok kıymete haiz olacak haber ve resimler yer alıyor. Son derece kıymetli bir çalışma." dedi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk'e, Anadolu Ajansı'nca (AA) hazırlanan 2017 Yıllığı sunuldu. AA muhabiri Abdullah Yıldız, Vali Şentürk'ü...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk'e, Anadolu Ajansı'nca (AA) hazırlanan 2017 Yıllığı sunuldu.

AA muhabiri Abdullah Yıldız, Vali Şentürk'ü makamında ziyaret ederek, AA'nın, 2017 yılı haber ve fotoğraf arşivinden hazırladığı yıllığı sundu.

Yıllığı bir süre inceleyen Şentürk, Yozgat'ta görev yaparken ilk çalışmalarını başlattığı ve yer tahsisini gerçekleştirdiği Yozgat Şehir Hastanesi'nin hizmete girmesiyle ilgili haberi AA 2017 Yıllığı'nda görünce duygulandı.

Geçen yıl hizmete açılan hastanenin bölgede çok büyük bir ihtiyacı gidereceğine inandığını aktaran Şentürk, AA 2017 Yıllığı'nın bir arşiv niteliği taşıdığına bu haberle şahit olduğunu ifade etti.

Şentürk, "Anadolu Ajansı'nın bu almanak ile yaptığı iş, tarihi tespit etmektir. Çünkü tarihi sabitleştirerek belge haline getiriyorsunuz. Bunlar arşivleniyor. Bundan 50, 100 sene sonra tarihi daha çok kıymete haiz olacak haber ve resimler yer alıyor. Son derece kıymetli bir çalışma." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.