pendik escort bayan
ak

A Milli Takım'da Moldova Maçı Hazırlıkları

25.03.2017 - 19:03, Güncelleme: 25.03.2017 - 19:03
 

A Milli Takım'da Moldova Maçı Hazırlıkları

- Milliler, 27 Mart'taki Moldova özel maçı öncesi Eskişehir'de ilk antrenmanına çıktı

ESKİŞEHİR (AA) - A Milli Futbol Takımı, Moldova ile 27 Mart Pazartesi günü oynayacağı özel maç öncesi kampa girdiği Eskişehir'de ilk idmanını yaptı.Ay-yıldızlı ekibi, ilk çalışmasını gerçekleştireceği Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli karşıladı. Denizli, futbolcularla tek tek selamlaştıktan sonra Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile odasında kısa bir görüşme yaptı. Daha sonra Denizli, Terim'e antrenmanın yapılacağı sahaya kadar eşlik etti.Terim yönetiminde koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda futbolcular, iki grup halinde top kapma oyunundan sonra sınırlı alanda çift kale taktik çalışma yaptı. İdmanda, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde dün yapılan Finlandiya maçında forma giyen futbolculardan Cenk Tosun, Olcay Şahan, İsmail Köybaşı ve Yunus Mallı'ya yenilenme programı uygulandı. Arda Turan, Selçuk İnan, Mehmet Topal ve Emre Mor ise oteldeki salonda çalıştı.A Milli Futbol Takımı, yarın Yeni Eskişehir Stadı'nda gerçekleştireceği idmanla Moldova maçının hazırlıklarını sürdürecek.
- Milliler, 27 Mart'taki Moldova özel maçı öncesi Eskişehir'de ilk antrenmanına çıktı


ESKİŞEHİR (AA) - A Milli Futbol Takımı, Moldova ile 27 Mart Pazartesi günü oynayacağı özel maç öncesi kampa girdiği Eskişehir'de ilk idmanını yaptı.

Ay-yıldızlı ekibi, ilk çalışmasını gerçekleştireceği Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli karşıladı.

Denizli, futbolcularla tek tek selamlaştıktan sonra Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile odasında kısa bir görüşme yaptı. Daha sonra Denizli, Terim'e antrenmanın yapılacağı sahaya kadar eşlik etti.

Terim yönetiminde koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda futbolcular, iki grup halinde top kapma oyunundan sonra sınırlı alanda çift kale taktik çalışma yaptı.

İdmanda, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde dün yapılan Finlandiya maçında forma giyen futbolculardan Cenk Tosun, Olcay Şahan, İsmail Köybaşı ve Yunus Mallı'ya yenilenme programı uygulandı. Arda Turan, Selçuk İnan, Mehmet Topal ve Emre Mor ise oteldeki salonda çalıştı.

A Milli Futbol Takımı, yarın Yeni Eskişehir Stadı'nda gerçekleştireceği idmanla Moldova maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.