pendik escort bayan
ak

8 Yaşındaki Engelli Furkan'a Evde Eğitim

Siyaset 06.12.2017 - 16:32, Güncelleme: 06.12.2017 - 16:32
 

8 Yaşındaki Engelli Furkan'a Evde Eğitim

Sivas’ta zihinsel, epilepsi ve otistik rahatsızlıkları bulunan 8 yaşındaki Furkan İpek, evde verilen temel eğitim hizmetleri ile ihtiyaçları karşılanıyor.

Sivas'ta zihinsel, epilepsi ve otistik rahatsızlıkları bulunan 8 yaşındaki Furkan İpek, evde verilen temel eğitim hizmetleri ile ihtiyaçları karşılanıyor.Sivas merkeze bağlı Bedirli köyünde zihinsel engelli olduğu için okula gidemeyen Furkan İpek, köyde sınıf öğretmenliği yapan Eren Demir'in özverili çalışmalarıyla temel eğitim hizmetleri alıyor. Sivas Valisi Davut Gül, Sivas'ta ilk kez bir köyde engelliye temel eğitim verilen Bedirli köyüne giderek, İpek ailesini ziyaret etti. Vali Gül, okul öğretmenleri ile bir süre sohbet ederek, engelli Furkan İpek'in durumuyla ilgili bilgi aldı. Ziyaret sırasında İpek ailesiyle de yakından ilgilen Gül, hem ailenin hem de öğretmenlerin taleplerini dinledi.Hafif konuşma ve oyun becerilerini geliştirmek için günde 5 saat eğitim alan Furkan İpek, uzun sürecek bir eğitim ardından temel eğitim konusunda belli bir seviyeye getirilecek. Vali Davut Gül, örnek davranış sergileyen ve büyük özveri gösteren öğretmen Eren Demir'e teşekkür etti. - SİVAS 
Sivas’ta zihinsel, epilepsi ve otistik rahatsızlıkları bulunan 8 yaşındaki Furkan İpek, evde verilen temel eğitim hizmetleri ile ihtiyaçları karşılanıyor.

Sivas'ta zihinsel, epilepsi ve otistik rahatsızlıkları bulunan 8 yaşındaki Furkan İpek, evde verilen temel eğitim hizmetleri ile ihtiyaçları karşılanıyor.

Sivas merkeze bağlı Bedirli köyünde zihinsel engelli olduğu için okula gidemeyen Furkan İpek, köyde sınıf öğretmenliği yapan Eren Demir'in özverili çalışmalarıyla temel eğitim hizmetleri alıyor. Sivas Valisi Davut Gül, Sivas'ta ilk kez bir köyde engelliye temel eğitim verilen Bedirli köyüne giderek, İpek ailesini ziyaret etti. Vali Gül, okul öğretmenleri ile bir süre sohbet ederek, engelli Furkan İpek'in durumuyla ilgili bilgi aldı. Ziyaret sırasında İpek ailesiyle de yakından ilgilen Gül, hem ailenin hem de öğretmenlerin taleplerini dinledi.

Hafif konuşma ve oyun becerilerini geliştirmek için günde 5 saat eğitim alan Furkan İpek, uzun sürecek bir eğitim ardından temel eğitim konusunda belli bir seviyeye getirilecek. Vali Davut Gül, örnek davranış sergileyen ve büyük özveri gösteren öğretmen Eren Demir'e teşekkür etti. - SİVAS

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.