pendik escort bayan
ak

8. Uluslararası Şefika Kutluer Festivali

Siyaset 05.12.2017 - 10:58, Güncelleme: 05.12.2017 - 10:58
 

8. Uluslararası Şefika Kutluer Festivali

Festival kapsamında, Şefika Kutluer ve Kerem Görsev sahne aldı

ANKARA(AA) - Yeni Mahalle Belediyesinin ev sahipliği yaptığı 8. Uluslararası Şefika Kutluer Festivali'nde Kutluer ve Kerem Görsev sahne aldı. "Sihirli flüt" lakaplı Kutluer ve piyanist Görsev birbirinden ünlü film müzikleri ve Görsev'in bestelerini seslendirdi. Caz ile klasik müziği buluşturan ikili, izleyiciler tarafından büyük beğeniyle dinlendi.Sanatçıları performansları nedeniyle kutlayan ve çiçek takdim eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Sanatın her dalına sahip çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz. Kutluer'in müzik alanında dünyada Türkiye'nin sesini duyurmasından, dünya müziklerini Nazım Hikmet Sahnesi'nde izlemekten ve bu festivale ev sahipliği yapmaktan onur duyuyorum." diye konuştu.
Festival kapsamında, Şefika Kutluer ve Kerem Görsev sahne aldı

ANKARA(AA) - Yeni Mahalle Belediyesinin ev sahipliği yaptığı 8. Uluslararası Şefika Kutluer Festivali'nde Kutluer ve Kerem Görsev sahne aldı.

"Sihirli flüt" lakaplı Kutluer ve piyanist Görsev birbirinden ünlü film müzikleri ve Görsev'in bestelerini seslendirdi. Caz ile klasik müziği buluşturan ikili, izleyiciler tarafından büyük beğeniyle dinlendi.

Sanatçıları performansları nedeniyle kutlayan ve çiçek takdim eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Sanatın her dalına sahip çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz. Kutluer'in müzik alanında dünyada Türkiye'nin sesini duyurmasından, dünya müziklerini Nazım Hikmet Sahnesi'nde izlemekten ve bu festivale ev sahipliği yapmaktan onur duyuyorum." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.