pendik escort bayan
ak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

10.03.2018 - 14:58, Güncelleme: 10.03.2018 - 14:58
 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ve belediyenin birlikte düzenlediği...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ve belediyenin birlikte düzenlediği etkinlikte kadınlar bir araya geldi.Belediye Kadınlar Lokali'nde düzenlenen toplantıya Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci'nin eşi Tuğba Ekinci, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın eşi Ayşe Kaplan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sabriye Yılmaz ve ilçedeki kadınlar katıldı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda başarılı olması ve operasyonda şehit düşen askerler için dua edildi.Yılmaz, bugünlerde Türkiye'nin bekası ve huzuru ile insanların birbirine kenetlenmesinin önemli olduğunu söyledi. Zeytin Dalı Harekatı'na katılan güvenlik güçlerine başarı dileyen Yılmaz, "Tüm güvenlik güçlerine, analardan ana kuzularına dua gönderdik. Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz." dedi.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ve belediyenin birlikte düzenlediği...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ve belediyenin birlikte düzenlediği etkinlikte kadınlar bir araya geldi.

Belediye Kadınlar Lokali'nde düzenlenen toplantıya Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci'nin eşi Tuğba Ekinci, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın eşi Ayşe Kaplan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sabriye Yılmaz ve ilçedeki kadınlar katıldı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda başarılı olması ve operasyonda şehit düşen askerler için dua edildi.

Yılmaz, bugünlerde Türkiye'nin bekası ve huzuru ile insanların birbirine kenetlenmesinin önemli olduğunu söyledi.

Zeytin Dalı Harekatı'na katılan güvenlik güçlerine başarı dileyen Yılmaz, "Tüm güvenlik güçlerine, analardan ana kuzularına dua gönderdik. Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz." dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.