pendik escort bayan
ak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

08.03.2018 - 15:38, Güncelleme: 08.03.2018 - 15:38
 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kermes düzenledi. Kermes...

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kermes düzenledi. Kermes öncesi okulda yiyecek içecek hizmetleri ve pasta atölyesinin açılışı yapıldı. Açılışın ardından okul müdürü Sibel Koç, atölyelerin faaliyetleri hakkında Kaymakam Tülay Baydar Bilgehan'a bilgi verdi.Koç, ilerleyen zamanlarda pasta atölyesinde yapılacak olan ürünlerin satışının yapılacağını ifade etti.Öğrencilerini kendi alanlarında uzmanlaştırmayı hedeflediklerini belirten Koç, sağlık açısından da organik ürünler kullanarak fark yaratacaklarını dile getirdi. Etkinliğin ardından Kaymakam Bilgehan, Gölbaşı Sosyal Hizmetler Müdürü Zeliha Tutumlu ile engelli bir aileyi evinde ziyaret etti. Etkinliğe, Ankara Vali Yardımcısı Recep Erkılıç da katıldı.
ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kermes düzenledi. Kermes...

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kermes düzenledi.

Kermes öncesi okulda yiyecek içecek hizmetleri ve pasta atölyesinin açılışı yapıldı.

Açılışın ardından okul müdürü Sibel Koç, atölyelerin faaliyetleri hakkında Kaymakam Tülay Baydar Bilgehan'a bilgi verdi.

Koç, ilerleyen zamanlarda pasta atölyesinde yapılacak olan ürünlerin satışının yapılacağını ifade etti.

Öğrencilerini kendi alanlarında uzmanlaştırmayı hedeflediklerini belirten Koç, sağlık açısından da organik ürünler kullanarak fark yaratacaklarını dile getirdi.

Etkinliğin ardından Kaymakam Bilgehan, Gölbaşı Sosyal Hizmetler Müdürü Zeliha Tutumlu ile engelli bir aileyi evinde ziyaret etti.

Etkinliğe, Ankara Vali Yardımcısı Recep Erkılıç da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.