pendik escort bayan
ak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

08.03.2018 - 12:33, Güncelleme: 08.03.2018 - 12:33
 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Şehit Yıldız Gürsoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama programı...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Şehit Yıldız Gürsoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama programı düzenledi.Sarıkaya Sarızeybek Şehit Yılmaz Gündüz Sinema ve Tiyatro salonunda düzenlenen programda, öğrenciler tarafından kadınların sorunlarının anlatıldığı sunum yapıldı. 12. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan "Ünzile" adlı tiyatro gösterisi salonda duygusal anlar yaşattı.Programda Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında şehit olan askerler için Kur'an-ı Kerim okunup, dua edildi. Program sonunda konuşan okul müdürü Mahmut Yıldız, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenleyen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.
YOZGAT (AA) - Sarıkaya Şehit Yıldız Gürsoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama programı...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Şehit Yıldız Gürsoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama programı düzenledi.

Sarıkaya Sarızeybek Şehit Yılmaz Gündüz Sinema ve Tiyatro salonunda düzenlenen programda, öğrenciler tarafından kadınların sorunlarının anlatıldığı sunum yapıldı. 12. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan "Ünzile" adlı tiyatro gösterisi salonda duygusal anlar yaşattı.

Programda Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında şehit olan askerler için Kur'an-ı Kerim okunup, dua edildi.

Program sonunda konuşan okul müdürü Mahmut Yıldız, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenleyen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.