pendik escort bayan
ak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

08.03.2018 - 11:58, Güncelleme: 08.03.2018 - 11:58
 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu:- "Dünyanın her yerinde omuzlarında geleceği taşıyan, emek, fedakarlık ve sonsuz bir sabırla medeniyetin kurucu unsuru olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en samimi dileklerimle kutluyorum"

ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, dünyanın her yerinde omuzlarında geleceği taşıyan, emek, fedakarlık ve sonsuz bir sabırla medeniyetin kurucu unsuru olan tüm kadınların "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı.Çavuşoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesajı yayımladı. Görev alanındaki Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesinde her yıl farklı bir tema çerçevesinde yapılan "Vakıf Haftası" etkinliklerinin bu yılki temasını "Vakıf Kuran Kadınlar" olarak belirlediklerini aktaran Çavuşoğlu, mayısta bu tema çerçevesinde çok sayıda etkinlik ve organizasyon gerçekleştireceklerini bildirdi. Çavuşoğlu, şunları kaydetti:"Tarihimizin her döneminde, vakıf medeniyetimizin inşasında kadınlarımızın faal görev aldığını iftiharla ifade etmeliyiz. Gevher Nesibe Sultan'dan Mahperi Hunad Hatun'a, Mihrimah Sultan'dan Hüsnüşah Hatun'a, hayırda yarışan tüm kadınlarımızı rahmetle ve minnetle anıyorum. İyiliğin ve fedakarlığın timsali kadınlarımız medeniyetimizin ulvi değerlerini tüm dünyaya en güzel şekilde göstermişlerdir. Başta şehitlerimizin anneleri ve eşleri olmak üzere, tüm hanım kardeşlerimize, annelerimize Rabbimden hayırlarla dolu bir gelecek niyaz ediyor, saygıyla selamlıyorum.Dünyanın her yerinde omuzlarında geleceği taşıyan, emek, fedakarlık ve sonsuz bir sabırla medeniyetin kurucu unsuru olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en samimi dileklerimle kutluyorum."
Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu:- "Dünyanın her yerinde omuzlarında geleceği taşıyan, emek, fedakarlık ve sonsuz bir sabırla medeniyetin kurucu unsuru olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en samimi dileklerimle kutluyorum"

ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, dünyanın her yerinde omuzlarında geleceği taşıyan, emek, fedakarlık ve sonsuz bir sabırla medeniyetin kurucu unsuru olan tüm kadınların "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı.

Çavuşoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesajı yayımladı.

Görev alanındaki Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesinde her yıl farklı bir tema çerçevesinde yapılan "Vakıf Haftası" etkinliklerinin bu yılki temasını "Vakıf Kuran Kadınlar" olarak belirlediklerini aktaran Çavuşoğlu, mayısta bu tema çerçevesinde çok sayıda etkinlik ve organizasyon gerçekleştireceklerini bildirdi.

Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Tarihimizin her döneminde, vakıf medeniyetimizin inşasında kadınlarımızın faal görev aldığını iftiharla ifade etmeliyiz. Gevher Nesibe Sultan'dan Mahperi Hunad Hatun'a, Mihrimah Sultan'dan Hüsnüşah Hatun'a, hayırda yarışan tüm kadınlarımızı rahmetle ve minnetle anıyorum. İyiliğin ve fedakarlığın timsali kadınlarımız medeniyetimizin ulvi değerlerini tüm dünyaya en güzel şekilde göstermişlerdir. Başta şehitlerimizin anneleri ve eşleri olmak üzere, tüm hanım kardeşlerimize, annelerimize Rabbimden hayırlarla dolu bir gelecek niyaz ediyor, saygıyla selamlıyorum.

Dünyanın her yerinde omuzlarında geleceği taşıyan, emek, fedakarlık ve sonsuz bir sabırla medeniyetin kurucu unsuru olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en samimi dileklerimle kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.