pendik escort bayan
ak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

07.03.2017 - 16:23, Güncelleme: 07.03.2017 - 16:23
 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Gül, mesajında, sevgiyi fedakarlığı, üretkenliği...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Gül, mesajında, sevgiyi fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınların, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı olduğunu kaydetti.Kadınların her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sağladığını ve hayatın her alanında etkin bir şekilde yer aldığını aktaran Gül, "Kadınların özgür ve saygın bir şekilde üretime katılmaları, yönetimde söz sahibi olmaları, yaşadıkları toplumun çağdaşlık ve gelişmişlik seviyesini ortaya koymada önemli bir ölçüttür." ifadesini kullandı.Türk kadınının tarihin her döneminde erkekler ile birlikte omuz omuza hayatın her aşamasında etkin görev aldığını, özellikle Kurtuluş Mücadelesi'nde sergilediği güçlü, cesur, vatansever tutumuyla destanlaştığına dikkat çeken Gül, şunları kaydetti:"Cumhuriyetimizin ilanı ile birlikte hemen hemen her sektörde var olmaya başlayan Türk kadını, günümüzde iş hayatından siyasete, sanattan spora birçok alanda uluslararası başarılara imza atmaktadır. Toplumun temel taşı olan ailenin, temel taşı olan kadınlarımız, anne olgusu nedeniyle de dünyanın en kutsal görevini doğal olarak ifa etmektedirler. Bu kapsamda kadınlarımızın eğitimli, açık fikirli, düşünen, sorgulayan, üretime ve yönetime aktif bir şekilde katılan bireyler olmaları ülkemizin aydınlık geleceği açısından son derece önemlidir. Kadınlarımız tarafından eğitime, bilime ve milli değerlere inanarak yetiştirilen çocuklarımız, ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracaktır."
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Gül, mesajında, sevgiyi fedakarlığı, üretkenliği...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Gül, mesajında, sevgiyi fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınların, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı olduğunu kaydetti.

Kadınların her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sağladığını ve hayatın her alanında etkin bir şekilde yer aldığını aktaran Gül, "Kadınların özgür ve saygın bir şekilde üretime katılmaları, yönetimde söz sahibi olmaları, yaşadıkları toplumun çağdaşlık ve gelişmişlik seviyesini ortaya koymada önemli bir ölçüttür." ifadesini kullandı.

Türk kadınının tarihin her döneminde erkekler ile birlikte omuz omuza hayatın her aşamasında etkin görev aldığını, özellikle Kurtuluş Mücadelesi'nde sergilediği güçlü, cesur, vatansever tutumuyla destanlaştığına dikkat çeken Gül, şunları kaydetti:

"Cumhuriyetimizin ilanı ile birlikte hemen hemen her sektörde var olmaya başlayan Türk kadını, günümüzde iş hayatından siyasete, sanattan spora birçok alanda uluslararası başarılara imza atmaktadır. Toplumun temel taşı olan ailenin, temel taşı olan kadınlarımız, anne olgusu nedeniyle de dünyanın en kutsal görevini doğal olarak ifa etmektedirler. Bu kapsamda kadınlarımızın eğitimli, açık fikirli, düşünen, sorgulayan, üretime ve yönetime aktif bir şekilde katılan bireyler olmaları ülkemizin aydınlık geleceği açısından son derece önemlidir. Kadınlarımız tarafından eğitime, bilime ve milli değerlere inanarak yetiştirilen çocuklarımız, ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.