pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu Ve Sergisi

16.11.2017 - 13:53, Güncelleme: 16.11.2017 - 13:53
 

8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu Ve Sergisi

Başbakan Yıldırım, açılışını gerçekleştirdiği sergide, servis araçları güvenliği sistemine sahip bir aracı inceledi

ANKARA (AA) - 8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi'nin açılışını gerçekleştiren Başbakan Binali Yıldırım, servis araçları güvenliği sistemine sahip aracı inceledi.Başbakan Yıldırım, ATO Congresium'daki hitabının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ile fuaye alanındaki 8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi'nin açılışını yaptı.Beraberindeki bakanlar ile sergiyi gezen Yıldırım, eski model toros marka aracı bir süre inceledi.Ardından bir firma tarafından örnek olarak hazırlanan, koltuklardaki sensör ve kamera yardımıyla kontrol edilebilen servis araçları güvenliği sistemine sahip servis aracını inceleyen Yıldırım, yetkililerden araca ilişkin bilgi aldı.Başbakan Yıldırım, sergide yer alan Yavuz Sultan Selim Köprüsü maketini de inceledi.Yıldırım, sergiden ayrılırken kendisini bekleyen çocuklarla ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Başbakan Yıldırım, açılışını gerçekleştirdiği sergide, servis araçları güvenliği sistemine sahip bir aracı inceledi

ANKARA (AA) - 8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi'nin açılışını gerçekleştiren Başbakan Binali Yıldırım, servis araçları güvenliği sistemine sahip aracı inceledi.

Başbakan Yıldırım, ATO Congresium'daki hitabının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ile fuaye alanındaki 8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi'nin açılışını yaptı.

Beraberindeki bakanlar ile sergiyi gezen Yıldırım, eski model toros marka aracı bir süre inceledi.

Ardından bir firma tarafından örnek olarak hazırlanan, koltuklardaki sensör ve kamera yardımıyla kontrol edilebilen servis araçları güvenliği sistemine sahip servis aracını inceleyen Yıldırım, yetkililerden araca ilişkin bilgi aldı.

Başbakan Yıldırım, sergide yer alan Yavuz Sultan Selim Köprüsü maketini de inceledi.

Yıldırım, sergiden ayrılırken kendisini bekleyen çocuklarla ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.