pendik escort bayan
ak

"8 Günlük Diş Tedavisi Süresini 6 Saate Düşürdük"

Spor 31.07.2017 - 10:28, Güncelleme: 31.07.2017 - 10:28
 

"8 Günlük Diş Tedavisi Süresini 6 Saate Düşürdük"

Hospitadent Diş Hastanesi Mecidiyeköy Başhekimi Dt. Kurt:- "(Cad-cam teknolojisi sayesinde) Yaklaşık 5-6 saat içerisinde tüm dişlerin tedavisini aynı güne sığdırarak bitirebiliyoruz"- "Mesela ön bölgede 4 veya 6 üyelik bir işi 5-6 saatte halletmiş oluyoru

İSTANBUL (AA) - Hospitadent Diş Hastanesi Mecidiyeköy Başhekimi Dt. Yiğit Emrah Kurt, kullandıkları cad-cam teknolojisi sayesinde diş tedavisi sürecini hızlandırdıklarını belirterek, "Yaklaşık 5-6 saat içerisinde tüm dişlerin tedavisini aynı güne sığdırarak bitirebiliyoruz. 7-8 günlük süreç 6 saate düşmüş oluyor." dedi.Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, diş hekimliğinde yıllardır yaptıkları tedavileri teknolojinin ilerlemesiyle hızlandırdıklarını kaydederek, önceden on gün bazen haftalarca süren tedavileri dijital teknolojinin diş hekimliğine girmesi sonrası çok kısa sürelere indirdiklerini söyledi.Diş hekimliğindeki cad-cam teknolojisi sayesinde işlemlerin çok hızlı ilerlediğini dile getiren Kurt, Hospitadent olarak kendilerinin de bu teknolojiye sahip bir cihazlarının bulunduğunu aktardı.Kurt, bu teknolojiyi 7 yıldır kullandıklarını kaydederek, hem tasarım hem üretim cihazlarını ise 2 yıldır bir arada kullandıkları bilgisini verdi.Türkiye'de çok yaygın olmayan bu teknoloji sayesinde hastanın ağzındaki ölçünün dijital olarak alındığını ve hemen sisteme aktarıldığını ifade eden Kurt, normalde bu ölçünün fiziki materyallerle alındığını anımsattı.Kurt, normalde uygunluk, tasarım, renk seçimi, üretim sürecinden geçen bir dişin 6-7 günde üretilebildiğini belirterek, cad-cam teknolojisine sahip cihaz sayesinde bir dişin üretiminin 7-8 dakika sürdüğünü bildirdi.Başhekim Kurt, "Bu teknolojinin kattığı en büyük şey hız. Her şey dijital oluyor." diye konuştu.- "Tüm dişlerin tedavisini ve üretimini bir güne sığdırabiliyoruz" Kurt, vaktin artık tüm hastalar için çok kıymetli olduğunu kaydederek, özellikle zamanı kısıtlı olanlar için bu teknolojinin çok önemli olduğunu vurguladı.Aynı zamanda diş hekimi korkusunun da defalarca yaşanılmasının önüne geçildiğini dile getiren Kurt, şu bilgileri verdi:"Bu teknoloji sayesinde ortama 10 günlük tedaviyi bir güne sığdırabiliyoruz. Burada bizim için en önemli konu zaman. Vakitten çok ciddi tasarruf ediyoruz. Hastalarımız buraya geldiğinde sabah işlemlerine başlıyoruz. Arada üretim için gereken 2-3 saatlik zamanda hastalarımızı Dental Spa'da misafir ediyoruz. İş yoğunluğu olan hastalarımız burada işlerini yapabiliyor. 2-3 saatte hazırlanan dişleri de aynı gün yapıştırıyoruz. Yaklaşık 5-6 saat içerisinde tüm dişlerin tedavisini aynı güne sığdırarak bitirebiliyoruz. Mesela ön bölgede 4 veya 6 üyelik bir işi 5-6 saatte halletmiş oluyoruz. 7-8 günlük süreç 6 saate düşmüş oluyor. Tamamen bütün dişlerin takılması da dahil."Kurt, tasarımı zor ve komplike işlerin küçük bir ihtimal de olsa ertesi güne kalabildiğini belirterek, ancak bunun çok nadiren rastlandığını, daha önce 16 dişi bir günde yaptıklarını sözlerine ekledi.
Hospitadent Diş Hastanesi Mecidiyeköy Başhekimi Dt. Kurt:- "(Cad-cam teknolojisi sayesinde) Yaklaşık 5-6 saat içerisinde tüm dişlerin tedavisini aynı güne sığdırarak bitirebiliyoruz"- "Mesela ön bölgede 4 veya 6 üyelik bir işi 5-6 saatte halletmiş oluyoru

İSTANBUL (AA) - Hospitadent Diş Hastanesi Mecidiyeköy Başhekimi Dt. Yiğit Emrah Kurt, kullandıkları cad-cam teknolojisi sayesinde diş tedavisi sürecini hızlandırdıklarını belirterek, "Yaklaşık 5-6 saat içerisinde tüm dişlerin tedavisini aynı güne sığdırarak bitirebiliyoruz. 7-8 günlük süreç 6 saate düşmüş oluyor." dedi.

Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, diş hekimliğinde yıllardır yaptıkları tedavileri teknolojinin ilerlemesiyle hızlandırdıklarını kaydederek, önceden on gün bazen haftalarca süren tedavileri dijital teknolojinin diş hekimliğine girmesi sonrası çok kısa sürelere indirdiklerini söyledi.

Diş hekimliğindeki cad-cam teknolojisi sayesinde işlemlerin çok hızlı ilerlediğini dile getiren Kurt, Hospitadent olarak kendilerinin de bu teknolojiye sahip bir cihazlarının bulunduğunu aktardı.

Kurt, bu teknolojiyi 7 yıldır kullandıklarını kaydederek, hem tasarım hem üretim cihazlarını ise 2 yıldır bir arada kullandıkları bilgisini verdi.

Türkiye'de çok yaygın olmayan bu teknoloji sayesinde hastanın ağzındaki ölçünün dijital olarak alındığını ve hemen sisteme aktarıldığını ifade eden Kurt, normalde bu ölçünün fiziki materyallerle alındığını anımsattı.

Kurt, normalde uygunluk, tasarım, renk seçimi, üretim sürecinden geçen bir dişin 6-7 günde üretilebildiğini belirterek, cad-cam teknolojisine sahip cihaz sayesinde bir dişin üretiminin 7-8 dakika sürdüğünü bildirdi.

Başhekim Kurt, "Bu teknolojinin kattığı en büyük şey hız. Her şey dijital oluyor." diye konuştu.


- "Tüm dişlerin tedavisini ve üretimini bir güne sığdırabiliyoruz"


Kurt, vaktin artık tüm hastalar için çok kıymetli olduğunu kaydederek, özellikle zamanı kısıtlı olanlar için bu teknolojinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Aynı zamanda diş hekimi korkusunun da defalarca yaşanılmasının önüne geçildiğini dile getiren Kurt, şu bilgileri verdi:

"Bu teknoloji sayesinde ortama 10 günlük tedaviyi bir güne sığdırabiliyoruz. Burada bizim için en önemli konu zaman. Vakitten çok ciddi tasarruf ediyoruz. Hastalarımız buraya geldiğinde sabah işlemlerine başlıyoruz. Arada üretim için gereken 2-3 saatlik zamanda hastalarımızı Dental Spa'da misafir ediyoruz. İş yoğunluğu olan hastalarımız burada işlerini yapabiliyor. 2-3 saatte hazırlanan dişleri de aynı gün yapıştırıyoruz. Yaklaşık 5-6 saat içerisinde tüm dişlerin tedavisini aynı güne sığdırarak bitirebiliyoruz. Mesela ön bölgede 4 veya 6 üyelik bir işi 5-6 saatte halletmiş oluyoruz. 7-8 günlük süreç 6 saate düşmüş oluyor. Tamamen bütün dişlerin takılması da dahil."

Kurt, tasarımı zor ve komplike işlerin küçük bir ihtimal de olsa ertesi güne kalabildiğini belirterek, ancak bunun çok nadiren rastlandığını, daha önce 16 dişi bir günde yaptıklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.