pendik escort bayan
ak

8. Ankara Eğitim Fuarı

22.02.2018 - 15:53, Güncelleme: 22.02.2018 - 15:53
 

8. Ankara Eğitim Fuarı

Eğitim teknolojileri ve sınav sistemlerine ilişkin yeniliklerin sergilendiği fuar, kapılarını öğrencilere ve velilere açtı- MEB Müsteşar Yardımcısı Kurt:- "Günümüzde okumanın önemi gittikçe artmış durumda. Özellikle okumanın, anlamanın önemi sınavlarda ar

ANKARA (AA) - Eğitim dünyasındaki yeniliklerin sergilendiği Ankara Eğitim Fuarı, 8'inci kez kapılarını öğrencilere ve velilere açtı.Eylül Fuarcılık tarafından ATO Congresium'da düzenlenen 8. Ankara Eğitim Fuarı'nın açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt, törende yaptığı konuşmada, çağın iletişim ve eğitim çağı olduğuna işaret etti. Bakanlığın eğitimde ciddi yeniliklere kapı açtığını belirten Kurt, "Günümüzde okumanın önemi gittikçe artmış durumda. Özellikle okumanın, anlamanın önemi sınavlarda artık ön plana çıkacak." dedi.Eylül Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Çayır da 8 yıl önce başladıkları eğitim alanındaki fuar yolculuğunun her geçen gün artan heyecanla devam ettiğini dile getirdi."Fuarda veliler ve öğrenciler, eğitim teknolojileri ve özel öğretim okullarıyla, sınav sistemleriyle ilgili bilgi alabilirler." diyen Çayır, aynı yerde düzenlenen ve devam eden 12. Kitap Fuarı'yla, 8.Eğitim Fuarı'nı aynı çatı altında birleştirdiklerini söyledi.Eğitim fuarı, 25 Şubat'a kadar 10.00-20.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek.
Eğitim teknolojileri ve sınav sistemlerine ilişkin yeniliklerin sergilendiği fuar, kapılarını öğrencilere ve velilere açtı- MEB Müsteşar Yardımcısı Kurt:- "Günümüzde okumanın önemi gittikçe artmış durumda. Özellikle okumanın, anlamanın önemi sınavlarda ar

ANKARA (AA) - Eğitim dünyasındaki yeniliklerin sergilendiği Ankara Eğitim Fuarı, 8'inci kez kapılarını öğrencilere ve velilere açtı.

Eylül Fuarcılık tarafından ATO Congresium'da düzenlenen 8. Ankara Eğitim Fuarı'nın açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt, törende yaptığı konuşmada, çağın iletişim ve eğitim çağı olduğuna işaret etti.

Bakanlığın eğitimde ciddi yeniliklere kapı açtığını belirten Kurt, "Günümüzde okumanın önemi gittikçe artmış durumda. Özellikle okumanın, anlamanın önemi sınavlarda artık ön plana çıkacak." dedi.

Eylül Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Çayır da 8 yıl önce başladıkları eğitim alanındaki fuar yolculuğunun her geçen gün artan heyecanla devam ettiğini dile getirdi.

"Fuarda veliler ve öğrenciler, eğitim teknolojileri ve özel öğretim okullarıyla, sınav sistemleriyle ilgili bilgi alabilirler." diyen Çayır, aynı yerde düzenlenen ve devam eden 12. Kitap Fuarı'yla, 8.Eğitim Fuarı'nı aynı çatı altında birleştirdiklerini söyledi.

Eğitim fuarı, 25 Şubat'a kadar 10.00-20.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.