pendik escort bayan
ak

710 köy yoluna kar engeli

25.01.2016 - 01:14, Güncelleme: 25.01.2016 - 01:14
 

710 köy yoluna kar engeli

SİVAS'ta 2 gün önce etkili olan kar yağışı yerini soğuk havaya bıraktı. Hava sıcaklığının 11 dereceye kadar düştüğü kentte 710 köy yolu kar...

SİVAS'ta 2 gün önce etkili olan kar yağışı yerini soğuk havaya bıraktı. Hava sıcaklığının 11 dereceye kadar düştüğü kentte 710 köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı.Sivas'ta 2 gün önce etkili olan ve dünde aralıkla devam eden kar yağışı bugün yerini soğuk havaya bıraktı. Sıfırın altında 11 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı nedeniyle bazı binaların çatılarında yaklaşık 1 metrelik buz sarkıtları oluştu. Kent meydanında çalışan bazı seyyar satıcılar ise soğuk hava nedeniyle ateş yakarak ısınmaya çalıştı. Öte yandan kar yağışı nedeniyle 710 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. İl Özel İdaresi ekiplerinin kapalı köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Meteoroloji verilerine göre yarın kentte kar yağışı beklenirken, hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde sıfırın altında 20 dereceye kadar düşeceği öğrenildi.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta 2 gün önce etkili olan kar yağışı yerini soğuk havaya bıraktı. Hava sıcaklığının 11 dereceye kadar düştüğü kentte 710 köy yolu kar...

SİVAS'ta 2 gün önce etkili olan kar yağışı yerini soğuk havaya bıraktı. Hava sıcaklığının 11 dereceye kadar düştüğü kentte 710 köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı.

Sivas'ta 2 gün önce etkili olan ve dünde aralıkla devam eden kar yağışı bugün yerini soğuk havaya bıraktı. Sıfırın altında 11 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı nedeniyle bazı binaların çatılarında yaklaşık 1 metrelik buz sarkıtları oluştu. Kent meydanında çalışan bazı seyyar satıcılar ise soğuk hava nedeniyle ateş yakarak ısınmaya çalıştı.

Öte yandan kar yağışı nedeniyle 710 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. İl Özel İdaresi ekiplerinin kapalı köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Meteoroloji verilerine göre yarın kentte kar yağışı beklenirken, hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde sıfırın altında 20 dereceye kadar düşeceği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.