pendik escort bayan
ak

7. Türktay Paneli

Spor 08.11.2016 - 16:13, Güncelleme: 08.11.2016 - 16:13
 

7. Türktay Paneli

Şişecam'ın desteklediği panelde atık yönetimi konuşuldu

İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğunun ana sponsorluğunda düzenlenen 7. TÜRKTAY Panelinde atık yönetimi konuşuldu.Şişecam'dan yapılan açıklamaya göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere, Türkiye Belediyeler Birliği, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Marmara Araştırma Merkezi (TÜBİTAK MAM), Çevre Mühendisleri Odası, Bölgesel Çevre Merkezi-REC Türkiye ve Rekabet Kurumu işbirliğiyle düzenlenen panelin ana teması "Türkiye'de Döngüsel Ekonomi Kapsamında Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüme Genel Bakış" oldu. Ankara'da bir otelde düzenlenen ve iki gün süren panelin açılış konuşmaları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Dökmeci, TÜRKTAY Yürütme Kurulu Başkanı Caner Zanbak ve Türkiye Şişecam Fabrikaları AŞ Araştırma ve Teknolojik Geliştirme Başkanı Prof. Dr. Şener Oktik tarafından gerçekleştirildi. Panele kamu, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör temsilcilerinin yanı sıra, alanında uzman akademisyenler de hazır bulundu. Yurt içi ve yurt dışından da ilgi gören panele yaklaşık 500 kişi katıldı. 9 oturumun yapıldığı panelde 48 konuşmacı katılımcılara hitap etti.
Şişecam'ın desteklediği panelde atık yönetimi konuşuldu

İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğunun ana sponsorluğunda düzenlenen 7. TÜRKTAY Panelinde atık yönetimi konuşuldu.

Şişecam'dan yapılan açıklamaya göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere, Türkiye Belediyeler Birliği, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Marmara Araştırma Merkezi (TÜBİTAK MAM), Çevre Mühendisleri Odası, Bölgesel Çevre Merkezi-REC Türkiye ve Rekabet Kurumu işbirliğiyle düzenlenen panelin ana teması "Türkiye'de Döngüsel Ekonomi Kapsamında Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüme Genel Bakış" oldu.

Ankara'da bir otelde düzenlenen ve iki gün süren panelin açılış konuşmaları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Dökmeci, TÜRKTAY Yürütme Kurulu Başkanı Caner Zanbak ve Türkiye Şişecam Fabrikaları AŞ Araştırma ve Teknolojik Geliştirme Başkanı Prof. Dr. Şener Oktik tarafından gerçekleştirildi.

Panele kamu, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör temsilcilerinin yanı sıra, alanında uzman akademisyenler de hazır bulundu. Yurt içi ve yurt dışından da ilgi gören panele yaklaşık 500 kişi katıldı. 9 oturumun yapıldığı panelde 48 konuşmacı katılımcılara hitap etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.