pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

7. Türk-alman Su İşbirliği Günleri

24.10.2017 - 17:13, Güncelleme: 24.10.2017 - 17:13
 

7. Türk-alman Su İşbirliği Günleri

Alman Su İşbirliği Teşkilatınca düzenlenen etkinliğin 7'ncisi bu sene Eskişehir'in ev sahipliğinde 2-3 Kasım'da gerçekleştirilecek

ESKİŞEHİR (AA) - Merkezi Almanya'nın başkenti Berlin'de bulunan German Water Partnership (Alman Su İşbirliği Teşkilatı-GWP) tarafından yılda bir kez Türkiye'nin farklı şehirlerinde düzenlenen Türk-Alman Su İşbirliği Günleri'nin 7'ncisine Eskişehir ev sahipliği yapacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilki Ankara'da olmak üzere sırasıyla İstanbul, İzmir, Antalya, Konya ile Mersin'de düzenlenen su ve atık su sektörü buluşmasının 7'ncisi, 2-3 Kasım'da Eskişehir'de gerçekleştirilecek. Alman Su İşbirliği Teşkilatı ile Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (ESKİ) organizasyonu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının desteğiyle düzenlenen etkinliğe, su ve atık su alanında faaliyet gösteren özel sektör, yerel yönetim ile kamu kurumlarından yaklaşık 150 temsilcinin katılması bekleniyor.İki gün sürecek toplantılarda suyun etkin ve sürdürülebilir ekonomisi, çevreye duyarlı teknolojiler ve yöntemler, iyi örnekler, sektörün gereksinimleri, sorunlar ile e iş birliği olanakları ele alınacak. Katılımcılar, firma tanıtım masalarında ikili iş birliği görüşmeleri yapma ve ilgili teknolojilerle ilgili bilgi alma imkanına da sahip olacak.
Alman Su İşbirliği Teşkilatınca düzenlenen etkinliğin 7'ncisi bu sene Eskişehir'in ev sahipliğinde 2-3 Kasım'da gerçekleştirilecek

ESKİŞEHİR (AA) - Merkezi Almanya'nın başkenti Berlin'de bulunan German Water Partnership (Alman Su İşbirliği Teşkilatı-GWP) tarafından yılda bir kez Türkiye'nin farklı şehirlerinde düzenlenen Türk-Alman Su İşbirliği Günleri'nin 7'ncisine Eskişehir ev sahipliği yapacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilki Ankara'da olmak üzere sırasıyla İstanbul, İzmir, Antalya, Konya ile Mersin'de düzenlenen su ve atık su sektörü buluşmasının 7'ncisi, 2-3 Kasım'da Eskişehir'de gerçekleştirilecek.

Alman Su İşbirliği Teşkilatı ile Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (ESKİ) organizasyonu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının desteğiyle düzenlenen etkinliğe, su ve atık su alanında faaliyet gösteren özel sektör, yerel yönetim ile kamu kurumlarından yaklaşık 150 temsilcinin katılması bekleniyor.

İki gün sürecek toplantılarda suyun etkin ve sürdürülebilir ekonomisi, çevreye duyarlı teknolojiler ve yöntemler, iyi örnekler, sektörün gereksinimleri, sorunlar ile e iş birliği olanakları ele alınacak.

Katılımcılar, firma tanıtım masalarında ikili iş birliği görüşmeleri yapma ve ilgili teknolojilerle ilgili bilgi alma imkanına da sahip olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.