pendik escort bayan
ak

7 İlin Spor Adamları Nevşehir'de Buluştu

26.05.2017 - 15:28, Güncelleme: 26.05.2017 - 15:28
 

7 İlin Spor Adamları Nevşehir'de Buluştu

NEVŞEHİR (AA) - Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Nevşehir Temsilciliğince Avanos ilçesinde düzenlenen programda, Kayseri, Sivas, Yozgat, Niğde,...

NEVŞEHİR (AA) - Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Nevşehir Temsilciliğince Avanos ilçesinde düzenlenen programda, Kayseri, Sivas, Yozgat, Niğde, Aksaray ve Kırşehir illerinin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanları ve Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcileri bir araya geldi.ASKF Nevşehir Temsilcisi Mustafa Avcı, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Orta Anadolu'daki 7 ilin spor adamları olarak bir araya geldiklerini, Türk sporuna gönül vermiş hem bürokrasi hem de sivil toplum kuruluşları temsilcilerini Nevşehir’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, birlik beraberlik mesajı verdi. Türkiye Amatör Spor Kulüpler Konfederasyonu (TASKK) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şener Aydın ise Türk sporunun gelişmesi adına yapılan her türlü etkinlikte olacaklarını ve Türk sporunun daha da gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.Aydın, düzenlenen organizasyon nedeniyle teşekkür ederek, bu tür programlar aracılığıyla, farklı kentlerdeki spor adamlarının kaynaşarak, sporun geliştirilmesine katkı sağladığını ifade etti.Toplantıda katılımcılar, amatör spor dallarındaki son durumu değerlendirdi.
NEVŞEHİR (AA) - Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Nevşehir Temsilciliğince Avanos ilçesinde düzenlenen programda, Kayseri, Sivas, Yozgat, Niğde,...

NEVŞEHİR (AA) - Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Nevşehir Temsilciliğince Avanos ilçesinde düzenlenen programda, Kayseri, Sivas, Yozgat, Niğde, Aksaray ve Kırşehir illerinin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanları ve Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcileri bir araya geldi.

ASKF Nevşehir Temsilcisi Mustafa Avcı, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Orta Anadolu'daki 7 ilin spor adamları olarak bir araya geldiklerini, Türk sporuna gönül vermiş hem bürokrasi hem de sivil toplum kuruluşları temsilcilerini Nevşehir’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, birlik beraberlik mesajı verdi.

Türkiye Amatör Spor Kulüpler Konfederasyonu (TASKK) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şener Aydın ise Türk sporunun gelişmesi adına yapılan her türlü etkinlikte olacaklarını ve Türk sporunun daha da gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Aydın, düzenlenen organizasyon nedeniyle teşekkür ederek, bu tür programlar aracılığıyla, farklı kentlerdeki spor adamlarının kaynaşarak, sporun geliştirilmesine katkı sağladığını ifade etti.

Toplantıda katılımcılar, amatör spor dallarındaki son durumu değerlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.