pendik escort bayan
ak

61 Köy Yolunda Ulaşım Sağlanamıyor

09.02.2015 - 12:42, Güncelleme: 09.02.2015 - 12:42
 

61 Köy Yolunda Ulaşım Sağlanamıyor

Sivas'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle 61 köy yolu ulaşıma kapandı.

Sivas'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle 61 köy yolu ulaşıma kapandı. Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre,  kar yağışı ve tipi nedeniyle merkez ilçede 7, Gemerek'te 5, Kangal'da 20, Koyulhisar'da 1, Suşehri'nde 2, Şarkışla'da 18, Yıldızeli'nde 5 ve Zara'da 3 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.     İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapalı köy yollarında karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. - Sivas Kaynak: Sivas İl Özel İdaresi
Sivas'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle 61 köy yolu ulaşıma kapandı.

Sivas'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle 61 köy yolu ulaşıma kapandı.


Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre,  kar yağışı ve tipi nedeniyle merkez ilçede 7, Gemerek'te 5, Kangal'da 20, Koyulhisar'da 1, Suşehri'nde 2, Şarkışla'da 18, Yıldızeli'nde 5 ve Zara'da 3 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.

 

 

İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapalı köy yollarında karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. - Sivas


Kaynak: Sivas İl Özel İdaresi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.