pendik escort bayan
ak

56 yıl sonra aynı lisede buluştular!

Kültür-Sanat 28.05.2016 - 20:56, Güncelleme: 28.05.2016 - 20:56
 

56 yıl sonra aynı lisede buluştular!

Sivas Lisesi 1960,1963 yılı mezunları Sivas’ta buluştu.

Sivas Lisesi 1960,1963 yılı mezunları Sivas’ta buluştu. .Kongre Müzesi önünde toplanan dışardan gelen Ankara,İstanbul ve Alanya’dan gelen 50 kişilik topluluk Müze önünde toplandılar.Konu ile açıklama yapan Sivas Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Cüneyt Ergörün “Sivas’ımızın köklü eğitim kurumlarından biri olan Sivas Lisesin’den 1960-1963 yılları arasında mezun olan siz değerli dostlarımızı bu gün burada ağılamaktan çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum.Derneğimize gerçekleştirdiğiniz ziyaret için,Sivas Lisesi mezunları ve mensupları derneği yönetim kurulu adına hoş geldiniz diyorum.1960-1963 yıllarında Sivas Lisesinde yatılı okuyarak,Günümüzde de 4 Eylül Kongre Müzesi olarak kullanılan bu binadan mezun olmuşsunuz.Sivas Lisesi,geçmişte çok başarılı öğrenciler yetiştirmiş,günümüzde de yetiştirmeye devam eden ve tarihte de Çanakkale Savaşlarına katılarak o dönemde hiç mezun vermeyen okullarımızdan birisidir.Sivas Lisesi,geçmişte çok başarılı öğrenciler yetiştirmiş,günümüzde de yetiştirmeye devam eden ve tarihte de Çanakkale Savaşına katılarak o dönemde hiç mezun veremyen okullarımızdan birisidir.Aradan geçen 53 yıla rağmen okullarını ve Sivas’ı unutturmayacak Öğretmenlerini görmeye Ankara,İstanbul ve Alanya gibi çeşitli İllerden Sivasımıza gelen,o dönemin gençleri şu an ileri yaşlarda,emeklilik dönemlerini yaşamalrına rağmen okullarını unutmadılar,hasret gidermek ve Sivas’ta ki okul arkadaşlarını görmek için burada aramızdalar.Bu nazik ziyaretleri ile ahte vefa örneği sergilediler.Kendilerine derneğimizin yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum.”dedi.Çayyolu Sosyal Tesisleri Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı Salih Oğuz ise “130 senelik tarihi binamız 53.dönem meuznları olarak biz Ankaradan geldik.Ebediye intikal öğretmenlerimizi rahmetle anıyoruz.Sivas’ta 1980’den beri eğitim veren Sivas Lisesi Çanakkale Savaşında mezuın vermemeiştir.Merhum Aşık Veyseli 43. yılında rahmetle anıyoruz.”dedi.Konuşmalardan sonra toplu fotoğraf çekinmesiyle ve Plaket töreninden sonra sona erdi.
Sivas Lisesi 1960,1963 yılı mezunları Sivas’ta buluştu.

Sivas Lisesi 1960,1963 yılı mezunları Sivas’ta buluştu.

.Kongre Müzesi önünde toplanan dışardan gelen Ankara,İstanbul ve Alanya’dan gelen 50 kişilik topluluk Müze önünde toplandılar.Konu ile açıklama yapan Sivas Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Cüneyt Ergörün “Sivas’ımızın köklü eğitim kurumlarından biri olan Sivas Lisesin’den 1960-1963 yılları arasında mezun olan siz değerli dostlarımızı bu gün burada ağılamaktan çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Derneğimize gerçekleştirdiğiniz ziyaret için,Sivas Lisesi mezunları ve mensupları derneği yönetim kurulu adına hoş geldiniz diyorum.

1960-1963 yıllarında Sivas Lisesinde yatılı okuyarak,Günümüzde de 4 Eylül Kongre Müzesi olarak kullanılan bu binadan mezun olmuşsunuz.

Sivas Lisesi,geçmişte çok başarılı öğrenciler yetiştirmiş,günümüzde de yetiştirmeye devam eden ve tarihte de Çanakkale Savaşlarına katılarak o dönemde hiç mezun vermeyen okullarımızdan birisidir.

Sivas Lisesi,geçmişte çok başarılı öğrenciler yetiştirmiş,günümüzde de yetiştirmeye devam eden ve tarihte de Çanakkale Savaşına katılarak o dönemde hiç mezun veremyen okullarımızdan birisidir.

Aradan geçen 53 yıla rağmen okullarını ve Sivas’ı unutturmayacak Öğretmenlerini görmeye Ankara,İstanbul ve Alanya gibi çeşitli İllerden Sivasımıza gelen,o dönemin gençleri şu an ileri yaşlarda,emeklilik dönemlerini yaşamalrına rağmen okullarını unutmadılar,hasret gidermek ve Sivas’ta ki okul arkadaşlarını görmek için burada aramızdalar.

Bu nazik ziyaretleri ile ahte vefa örneği sergilediler.Kendilerine derneğimizin yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Çayyolu Sosyal Tesisleri Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı Salih Oğuz ise “130 senelik tarihi binamız 53.dönem meuznları olarak biz Ankaradan geldik.Ebediye intikal öğretmenlerimizi rahmetle anıyoruz.Sivas’ta 1980’den beri eğitim veren Sivas Lisesi Çanakkale Savaşında mezuın vermemeiştir.Merhum Aşık Veyseli 43. yılında rahmetle anıyoruz.”dedi.

Konuşmalardan sonra toplu fotoğraf çekinmesiyle ve Plaket töreninden sonra sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.