pendik escort bayan
ak

53. Kütüphaneler Haftası

30.03.2017 - 15:33, Güncelleme: 30.03.2017 - 15:33
 

53. Kütüphaneler Haftası

KONYA (AA) - Bozkır ilçesinde 53. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.İlçe Halk Kütüphanesi bahçesinde gerçekleştirilen kutlama programı...

KONYA (AA) - Bozkır ilçesinde 53. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.İlçe Halk Kütüphanesi bahçesinde gerçekleştirilen kutlama programı saygı duruşu ve İstikal Marşı'nın okunması ile başladı.Bozkır Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Demir, programda yaptığı konuşmada, günümüzde teknolojinin çok ilerlediğini belirterek, "Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, hiçbir zaman bunların hiçbiri kitabın yerini tutamayacak. Dünyanın en gelişmiş ülkeleri dahi kitaba, kütüphaneye olan ilginin çoğalması bunun bir kanıtıdır." diye konuştu. Programına Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır İlçe Kütüphanesi Müdürü Murat Akman ve çok sayıda öğrenci katıldı.
KONYA (AA) - Bozkır ilçesinde 53. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.İlçe Halk Kütüphanesi bahçesinde gerçekleştirilen kutlama programı...

KONYA (AA) - Bozkır ilçesinde 53. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

İlçe Halk Kütüphanesi bahçesinde gerçekleştirilen kutlama programı saygı duruşu ve İstikal Marşı'nın okunması ile başladı.

Bozkır Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Demir, programda yaptığı konuşmada, günümüzde teknolojinin çok ilerlediğini belirterek, "Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, hiçbir zaman bunların hiçbiri kitabın yerini tutamayacak. Dünyanın en gelişmiş ülkeleri dahi kitaba, kütüphaneye olan ilginin çoğalması bunun bir kanıtıdır." diye konuştu.

Programına Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır İlçe Kütüphanesi Müdürü Murat Akman ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.