pendik escort bayan
ak

53. Kütüphaneler Haftası

30.03.2017 - 15:28, Güncelleme: 30.03.2017 - 15:28
 

53. Kütüphaneler Haftası

Kahramankazan'da bir lisede düzenlenen etkinlikte öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bir lisede 53. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi. Akıncı Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan kutlama programında öğrenciler kitap okumayı konu alan şiirler okudu, şarkılar söyledi. Kütüphanelerin tarihsel gelişimini anlatan sinevizyon gösterisi yapıldı. Programda Sabahattin Ali'nin "Kuyucaklı Yusuf" adlı kitabını konu alan ve öğrenciyle öğretmenlerin birlikte yarıştığı ''Öğrencimle okuyorum, öğretmenimle yarışıyorum'' adlı yarışma düzenlendi. Kitabın içeriğinden 10 sorunun sorulduğu yarışmada Şehit Lokman Biçinci Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi birinci oldu. Akıncı Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ve 6. Uluslararası Çocuk Film Festivalinde gösterilecek olan ''Okumak ve erdemlerimiz'' konulu bir de kısa filmin gösterimi yapıldı. Hafta dolayısıyla düzenlenen etkinlik, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve ''Kitabın hayatımızdaki yeri'' konulu resim sergisinin gezilmesiyle sona erdi. Programda, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan ''Hediyem Kur'an olsun'' projesi kapsamında öğrencilere Kur'an-ı Kerim dağıtıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Oğuz da kitap okumanın önemine ilişkin bir konuşma yaptı.
Kahramankazan'da bir lisede düzenlenen etkinlikte öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bir lisede 53. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Akıncı Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan kutlama programında öğrenciler kitap okumayı konu alan şiirler okudu, şarkılar söyledi. Kütüphanelerin tarihsel gelişimini anlatan sinevizyon gösterisi yapıldı.

Programda Sabahattin Ali'nin "Kuyucaklı Yusuf" adlı kitabını konu alan ve öğrenciyle öğretmenlerin birlikte yarıştığı ''Öğrencimle okuyorum, öğretmenimle yarışıyorum'' adlı yarışma düzenlendi.

Kitabın içeriğinden 10 sorunun sorulduğu yarışmada Şehit Lokman Biçinci Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi birinci oldu.

Akıncı Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ve 6. Uluslararası Çocuk Film Festivalinde gösterilecek olan ''Okumak ve erdemlerimiz'' konulu bir de kısa filmin gösterimi yapıldı.

Hafta dolayısıyla düzenlenen etkinlik, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve ''Kitabın hayatımızdaki yeri'' konulu resim sergisinin gezilmesiyle sona erdi.

Programda, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan ''Hediyem Kur'an olsun'' projesi kapsamında öğrencilere Kur'an-ı Kerim dağıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Oğuz da kitap okumanın önemine ilişkin bir konuşma yaptı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.