pendik escort bayan
ak

53. Kütüphaneler Haftası

29.03.2017 - 15:53, Güncelleme: 29.03.2017 - 15:53
 

53. Kütüphaneler Haftası

KONYA (AA) - Beyşehir'de 53. Kütüphaneler Haftası nedeniyle ilçede ağaçlara kitap asıldı.AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları, ÜNİAK...

KONYA (AA) - Beyşehir'de 53. Kütüphaneler Haftası nedeniyle ilçede ağaçlara kitap asıldı.AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları, ÜNİAK ve Beyşehir Ali Akkanat Genç Liderler Topluluğu'nun ortaklaşa düzenledikleri etkinlikte, sabah namazında buluşan gençler, namazdan sonra Selçuk Üniversitesi Ali Akkanat Kampüsüne giderek ağaçlara kitap astı.Sabah kampüse gelen öğrenciler ağaçlarda asılı kitapları görünce önce şaşırdılarsa da daha sonra kitapları alarak okumaya başladı.AK Parti Beyşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Saygılı, amaçlarının Kütüphane Haftası'nda gençlere kitap hediye ederek kütüphanelerin yaşamdaki önemini anımsatmak olduğunu söyledi. Günümüzde gençlerin sürekli telefon ve bilgisayarla vakit geçirdiğini belirten Saygılı, "Halbuki kitap okumanın bize verdiğini hiçbir şey veremez. Gençlerimizi az da olsa sanal alemden koparabilirsek ne mutlu bize. İnşallah bu tür etkinliklerle sık sık gençlerimizle bir araya geleceğiz" diye konuştu.
KONYA (AA) - Beyşehir'de 53. Kütüphaneler Haftası nedeniyle ilçede ağaçlara kitap asıldı.AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları, ÜNİAK...

KONYA (AA) - Beyşehir'de 53. Kütüphaneler Haftası nedeniyle ilçede ağaçlara kitap asıldı.

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları, ÜNİAK ve Beyşehir Ali Akkanat Genç Liderler Topluluğu'nun ortaklaşa düzenledikleri etkinlikte, sabah namazında buluşan gençler, namazdan sonra Selçuk Üniversitesi Ali Akkanat Kampüsüne giderek ağaçlara kitap astı.

Sabah kampüse gelen öğrenciler ağaçlarda asılı kitapları görünce önce şaşırdılarsa da daha sonra kitapları alarak okumaya başladı.

AK Parti Beyşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Saygılı, amaçlarının Kütüphane Haftası'nda gençlere kitap hediye ederek kütüphanelerin yaşamdaki önemini anımsatmak olduğunu söyledi.

Günümüzde gençlerin sürekli telefon ve bilgisayarla vakit geçirdiğini belirten Saygılı, "Halbuki kitap okumanın bize verdiğini hiçbir şey veremez. Gençlerimizi az da olsa sanal alemden koparabilirsek ne mutlu bize. İnşallah bu tür etkinliklerle sık sık gençlerimizle bir araya geleceğiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.