pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

53. Kütüphane Haftası

29.03.2017 - 15:08, Güncelleme: 29.03.2017 - 15:08
 

53. Kütüphane Haftası

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Halk Kütüphanesi 53. Kütüphane Haftası nedeniyle kitap okuma etkinliği düzenledi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte...

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Halk Kütüphanesi 53. Kütüphane Haftası nedeniyle kitap okuma etkinliği düzenledi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte vatandaşlar ve öğrenciler 30 dakika kitap okudu.Etkinliği gören diğer vatandaşlar da alandaki stantlarından kitap alarak programa katıldı.Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, 53. Kütüphane Haftası dolayısıyla kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi. Etkinliğe, öğrencilerin, kitapseverlerin ve okuma dostlarının katıldığını dile getiren Çakır şöyle konuştu:"Etkinliğe katılan kitap dostlarına ve okuma sevdalılarına çok teşekkür ediyorum. Burada yaklaşık 500 kitap dostu ve okuma sevdalısı kitaplarını açarak 30 dakika süre içerisinde istedikleri sayfaları, istedikleri kitapları okudular. İnsanın burada ne kadar sessiz sakin, gençlerin herhangi bir gürültü patırtı çıkartmadan, bağırıp çağırmadan etrafı rahatsız etmeden kitap okudular. Kitap okumak gençlerin kişiliğini olgunlaştırırken insanı da sakinliğe ve sükunete sevk ediyor."
YOZGAT (AA) - Yozgat İl Halk Kütüphanesi 53. Kütüphane Haftası nedeniyle kitap okuma etkinliği düzenledi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte...

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Halk Kütüphanesi 53. Kütüphane Haftası nedeniyle kitap okuma etkinliği düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte vatandaşlar ve öğrenciler 30 dakika kitap okudu.

Etkinliği gören diğer vatandaşlar da alandaki stantlarından kitap alarak programa katıldı.

Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, 53. Kütüphane Haftası dolayısıyla kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi.

Etkinliğe, öğrencilerin, kitapseverlerin ve okuma dostlarının katıldığını dile getiren Çakır şöyle konuştu:

"Etkinliğe katılan kitap dostlarına ve okuma sevdalılarına çok teşekkür ediyorum. Burada yaklaşık 500 kitap dostu ve okuma sevdalısı kitaplarını açarak 30 dakika süre içerisinde istedikleri sayfaları, istedikleri kitapları okudular.

İnsanın burada ne kadar sessiz sakin, gençlerin herhangi bir gürültü patırtı çıkartmadan, bağırıp çağırmadan etrafı rahatsız etmeden kitap okudular. Kitap okumak gençlerin kişiliğini olgunlaştırırken insanı da sakinliğe ve sükunete sevk ediyor."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.