pendik escort bayan
ak

53. Kütüphane Haftası

27.03.2017 - 17:28, Güncelleme: 27.03.2017 - 17:28
 

53. Kütüphane Haftası

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da 53. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.100. yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Halk Kütüphanesi...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da 53. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.100. yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Halk Kütüphanesi Müdürü Songül Kapusuz, bu yıl Kütüphaneler Haftasının ana temasının "Yeni Enformasyon Teknolojileri ve Kütüphaneler" olarak belirlendiğini söyledi.Okuyan, öğrenen, düşünen ve üreten bir nesil yetiştirilmesinde kütüphanelerin önemini vurgulan Kapusuz, "Kütüphanelerin yaşamsal alanlara dönüştürülebilmesi için önündeki sorunlarının dile getirilmesi, çözüm yollarının önerilmesi ve hafta boyunca halkın dikkatini kitap ve kütüphaneler üzerine çekerek farkındalık oluşturulması hedeflenmektedir. Halk Kütüphaneleri sanat, kültür, iletişim ve bilgi merkezi olmanın yanı sıra halkın üniversiteleridir. Asıl görevi yaşam boyu sürecek olan eğitimi devam ettirmek ve okuma alışkanlığını tabana yaymak olan Halk Kütüphaneleri yaşam boyu alınacak eğitim ve öğretimi desteklerken aynı zamanda hayatın en önemli ihtiyacı olan bilgiyi toplayan, işleyen, hizmete sunan ve yeni bilgilerin üretilmesini sağlayan kurumlardır." diye konuştu.Konuşmanın ardından anaokulu öğrencileri tarafından halk oyunu gösterisi yapıldı. Daha sonra İl Özel İdaresi bütçesi tarafından alınan bin 500 kitabın sergi açılışı gerçekleştirildi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da 53. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.100. yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Halk Kütüphanesi...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da 53. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

100. yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Halk Kütüphanesi Müdürü Songül Kapusuz, bu yıl Kütüphaneler Haftasının ana temasının "Yeni Enformasyon Teknolojileri ve Kütüphaneler" olarak belirlendiğini söyledi.

Okuyan, öğrenen, düşünen ve üreten bir nesil yetiştirilmesinde kütüphanelerin önemini vurgulan Kapusuz, "Kütüphanelerin yaşamsal alanlara dönüştürülebilmesi için önündeki sorunlarının dile getirilmesi, çözüm yollarının önerilmesi ve hafta boyunca halkın dikkatini kitap ve kütüphaneler üzerine çekerek farkındalık oluşturulması hedeflenmektedir. Halk Kütüphaneleri sanat, kültür, iletişim ve bilgi merkezi olmanın yanı sıra halkın üniversiteleridir. Asıl görevi yaşam boyu sürecek olan eğitimi devam ettirmek ve okuma alışkanlığını tabana yaymak olan Halk Kütüphaneleri yaşam boyu alınacak eğitim ve öğretimi desteklerken aynı zamanda hayatın en önemli ihtiyacı olan bilgiyi toplayan, işleyen, hizmete sunan ve yeni bilgilerin üretilmesini sağlayan kurumlardır." diye konuştu.

Konuşmanın ardından anaokulu öğrencileri tarafından halk oyunu gösterisi yapıldı. Daha sonra İl Özel İdaresi bütçesi tarafından alınan bin 500 kitabın sergi açılışı gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.