pendik escort bayan
ak

5. Uluslararası Nükleer Santraller Zirvesi

Spor 28.02.2018 - 14:48, Güncelleme: 28.02.2018 - 14:48
 

5. Uluslararası Nükleer Santraller Zirvesi

İstanbul'da 6-7 Mart'ta düzenlenecek zirve sırasında Türkiye Nükleer Mühendisleri Derneği ile Güney Kore Uluslararası Nükleer Derneği arasında iş birliği anlaşması imzalanacak

ANKARA (AA) - İstanbul'da 6-7 Mart'ta düzenlenecek 5. Uluslararası Nükleer Santraller Zirvesi sırasında, Türkiye Nükleer Mühendisleri Derneği ile Güney Kore Uluslararası Nükleer Derneği arasında iş birliği anlaşması imzalanacak. Zirve düzenleme komitesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin ilk nükleer santrali olacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali Projesi'ne ilişkin son gelişmelerin Rus ve Türk yöneticiler tarafından paylaşılacağı zirvede, Fransa, Japonya ve Çin'den sektör temsilcileri birikimlerini aktaracak. Nükleer enerji alanında faaliyet gösteren firmaları bir araya getirecek 5. Uluslararası Nükleer Santraller Zirvesi ve Fuarı'na nükleer endüstriye yön veren ülkelerden çok sayıda sektör temsilcisi ve uzman katılacak. Zirve sırasında, Türkiye Nükleer Mühendisleri Derneği ile Güney Kore Uluslararası Nükleer Derneği arasında iş birliği anlaşması imzalanacak.Anlaşmayla, nükleer enerjiden yılda 154,3 milyar kilovatsaat elektrik üretimiyle dünya beşincisi olan Güney Kore'nin sektördeki deneyimlerinin paylaşılması hedefleniyor.
İstanbul'da 6-7 Mart'ta düzenlenecek zirve sırasında Türkiye Nükleer Mühendisleri Derneği ile Güney Kore Uluslararası Nükleer Derneği arasında iş birliği anlaşması imzalanacak

ANKARA (AA) - İstanbul'da 6-7 Mart'ta düzenlenecek 5. Uluslararası Nükleer Santraller Zirvesi sırasında, Türkiye Nükleer Mühendisleri Derneği ile Güney Kore Uluslararası Nükleer Derneği arasında iş birliği anlaşması imzalanacak.

Zirve düzenleme komitesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin ilk nükleer santrali olacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali Projesi'ne ilişkin son gelişmelerin Rus ve Türk yöneticiler tarafından paylaşılacağı zirvede, Fransa, Japonya ve Çin'den sektör temsilcileri birikimlerini aktaracak.

Nükleer enerji alanında faaliyet gösteren firmaları bir araya getirecek 5. Uluslararası Nükleer Santraller Zirvesi ve Fuarı'na nükleer endüstriye yön veren ülkelerden çok sayıda sektör temsilcisi ve uzman katılacak.

Zirve sırasında, Türkiye Nükleer Mühendisleri Derneği ile Güney Kore Uluslararası Nükleer Derneği arasında iş birliği anlaşması imzalanacak.

Anlaşmayla, nükleer enerjiden yılda 154,3 milyar kilovatsaat elektrik üretimiyle dünya beşincisi olan Güney Kore'nin sektördeki deneyimlerinin paylaşılması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.