pendik escort bayan
ak

5 Nisan Avukatlar Günü

04.04.2018 - 13:03, Güncelleme: 04.04.2018 - 13:03
 

5 Nisan Avukatlar Günü

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Şimşek, mesajında, 5 Nisan Avukatlar Günü'nün...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Şimşek, mesajında, 5 Nisan Avukatlar Günü'nün kutsal bir kamu hizmetini yerine getiren avukatların hatırlanması için 1958'den beri kutlandığını ifade etti.Avukatların birey hak ve özgürlüklerinin savunulması, korunması ve hukuk üstünlüğünün var olmasını sağlayan temsilciler olduğunu belirten Şimşek, şunları kaydetti:"Avukatlar, hukuki bilgi ve tecrübelerini adalet hizmetine ve kişilerin yaralanmasına tahsis eder.Görevlerini büyük bir özveriyle icra eden avukatlarımız, toplumumuzda adaletin ve hakkın sağlanmasına, vatandaş ve devlet ilişkilerinin temeline güvenin yerleşmesine vesile olmuşlardır. Avukatlar, hukuk kuralları içerisinde bireyleri bilgilendirerek hakkaniyetin korunması ve kullanılmasında önemli bir görevi de icra etmektedir. Adaleti savunarak, hukuk kurallarını kendilerine ilke edinen, insan haklarının teminatı avukatlarımızın bu özel gününü tebrik ederim."
NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Şimşek, mesajında, 5 Nisan Avukatlar Günü'nün...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Şimşek, mesajında, 5 Nisan Avukatlar Günü'nün kutsal bir kamu hizmetini yerine getiren avukatların hatırlanması için 1958'den beri kutlandığını ifade etti.

Avukatların birey hak ve özgürlüklerinin savunulması, korunması ve hukuk üstünlüğünün var olmasını sağlayan temsilciler olduğunu belirten Şimşek, şunları kaydetti:

"Avukatlar, hukuki bilgi ve tecrübelerini adalet hizmetine ve kişilerin yaralanmasına tahsis eder.Görevlerini büyük bir özveriyle icra eden avukatlarımız, toplumumuzda adaletin ve hakkın sağlanmasına, vatandaş ve devlet ilişkilerinin temeline güvenin yerleşmesine vesile olmuşlardır. Avukatlar, hukuk kuralları içerisinde bireyleri bilgilendirerek hakkaniyetin korunması ve kullanılmasında önemli bir görevi de icra etmektedir. Adaleti savunarak, hukuk kurallarını kendilerine ilke edinen, insan haklarının teminatı avukatlarımızın bu özel gününü tebrik ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.