pendik escort bayan
ak

5. Ihlara Klasik Otomobil Rallisi

21.04.2018 - 16:18, Güncelleme: 21.04.2018 - 16:18
 

5. Ihlara Klasik Otomobil Rallisi

- Aksaray'da 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'ndan başlayan rallide, 60 klasik otomobil yer alıyor

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesinin organizasyonuyla düzenlenen Ihlara Klasik Otomobil Rallisi'nin beşincisi, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda başladı. Klasik Otomobil Festivali kapsamında düzenlenen yarışmanın ilk gününde, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda sergilenen 60 klasik otomobile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, start öncesinde sergilenen klasik otomobilleri inceledi.Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl 5'incisini düzenledikleri ralliye her yıl katılımcı sayısının arttığını söyledi. Belirlenen güzergahta 2 gün boyunca yarışacak otomobillerin vatandaşlar tarafından da ilgiyle takip edildiğini ifade eden Yazgı, "Yarışma Aksaray'ın, tarihi ve coğrafi anlamda güzel noktalarından geçiyor. Bu yarışmayla Aksaray'ın tanıtımına da katkıda bulunuyoruz. Yarışma sonunda kupa töreni yaparak dereceye giren yarışmacılara kupa ve hediyelerini vereceğiz." diye konuştu. İlk gün startını, Başkan Yazgı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan ve Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya verdi.Klasik otomobiller, ilk gün, Gücünkaya, Ağzıkarahan köyü, Saratlı, Demirci beldelerinden geçerek Gülağaç ilçesi ve Akmezar köyünden şehir merkezine gelecek.Yarış, yarın, Aksaray'ın önemli turizm merkezleri arasında bulunan Güzelyurt, Selime, Belisırma ve Helvadere istikametinde belirlenen güzergahlar geçilerek tamamlanacak.
- Aksaray'da 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'ndan başlayan rallide, 60 klasik otomobil yer alıyor


AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesinin organizasyonuyla düzenlenen Ihlara Klasik Otomobil Rallisi'nin beşincisi, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda başladı.

Klasik Otomobil Festivali kapsamında düzenlenen yarışmanın ilk gününde, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda sergilenen 60 klasik otomobile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, start öncesinde sergilenen klasik otomobilleri inceledi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl 5'incisini düzenledikleri ralliye her yıl katılımcı sayısının arttığını söyledi.

Belirlenen güzergahta 2 gün boyunca yarışacak otomobillerin vatandaşlar tarafından da ilgiyle takip edildiğini ifade eden Yazgı, "Yarışma Aksaray'ın, tarihi ve coğrafi anlamda güzel noktalarından geçiyor. Bu yarışmayla Aksaray'ın tanıtımına da katkıda bulunuyoruz. Yarışma sonunda kupa töreni yaparak dereceye giren yarışmacılara kupa ve hediyelerini vereceğiz." diye konuştu.

İlk gün startını, Başkan Yazgı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan ve Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya verdi.

Klasik otomobiller, ilk gün, Gücünkaya, Ağzıkarahan köyü, Saratlı, Demirci beldelerinden geçerek Gülağaç ilçesi ve Akmezar köyünden şehir merkezine gelecek.

Yarış, yarın, Aksaray'ın önemli turizm merkezleri arasında bulunan Güzelyurt, Selime, Belisırma ve Helvadere istikametinde belirlenen güzergahlar geçilerek tamamlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.