pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

5 Bin Sivaslı AK Genç Malatya Yolunda

06.05.2014 - 21:03, Güncelleme: 06.05.2014 - 21:03
 

5 Bin Sivaslı AK Genç Malatya Yolunda

AK Parti Genel Merkezi tarafından Malatya’da düzenlenen 13. Gençlik Şölenine, Sivas’tan rekor katılım bekleniyor.

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen gençlik şöleninin bu yıl 13’üncüsü Malatya’da düzenlenecek.   Gerçekleştirilecek şölene rekor katılım beklenirken, Sivas’tan da 17 Mayıs Cumartesi günü 100 otobüs ile AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları katılım gerçekleştirecek.   Yıllardır birçok çalışmaya imza attıklarının altını çizen AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, "AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanlığı olarak inşallah Sivas’tan rekor bir katılımla Malatya’ya gideceğiz. 17 Mayıs tarihinde 5 bin kişiyle 100 otobüsle Sivas’tan hareket etmeyi planlıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda 11’inci gençlik şölenimize Trabzon’a 3 bin 500 arkadaşımızla katılmıştık. İnşallah kendi rekorumuzu yine kendimiz kıracağız ve Malatya’da Sivas’ımızı 5 bin kişiyle temsil edeceğiz. Ben bugüne kadar bilgilerini bize ulaştıran genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Çok az yerimiz kaldı. İnşallah önümüzdeki süreçte de bu kalan yerimizi tamamlayarak genç kardeşlerimizle birlikte Malatya’da gerçekleştirilecek olan 13’üncü Gençlik Şölenimizde hep birlikte güzel bir zaman geçireceğiz. Orada Başbakanımızla birlikte olacağız. İnşallah önümüzdeki süreçte bizlere bilgilerini ulaştıracak olan arkadaşlarımızla birlikte kazasız belasız Malatya’mıza gider ve döneriz" dedi.   Partisinin gençlere ve gençliğe çok önem verdiğini vurgulan Başkan Toraman 17 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan şölene isteyen bütün gençlerin de katılabileceğini belirtti. SİVAS BÜLTENİ       Facebook Sayfamız =>  https://www.facebook.com/sivasbultenicom Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni İletişim: sivasbulteni@hotmail.com.tr
AK Parti Genel Merkezi tarafından Malatya’da düzenlenen 13. Gençlik Şölenine, Sivas’tan rekor katılım bekleniyor.

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen gençlik şöleninin bu yıl 13’üncüsü Malatya’da düzenlenecek.

 

Gerçekleştirilecek şölene rekor katılım beklenirken, Sivas’tan da 17 Mayıs Cumartesi günü 100 otobüs ile AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları katılım gerçekleştirecek.

 

Yıllardır birçok çalışmaya imza attıklarının altını çizen AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, "AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanlığı olarak inşallah Sivas’tan rekor bir katılımla Malatya’ya gideceğiz. 17 Mayıs tarihinde 5 bin kişiyle 100 otobüsle Sivas’tan hareket etmeyi planlıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda 11’inci gençlik şölenimize Trabzon’a 3 bin 500 arkadaşımızla katılmıştık. İnşallah kendi rekorumuzu yine kendimiz kıracağız ve Malatya’da Sivas’ımızı 5 bin kişiyle temsil edeceğiz. Ben bugüne kadar bilgilerini bize ulaştıran genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Çok az yerimiz kaldı. İnşallah önümüzdeki süreçte de bu kalan yerimizi tamamlayarak genç kardeşlerimizle birlikte Malatya’da gerçekleştirilecek olan 13’üncü Gençlik Şölenimizde hep birlikte güzel bir zaman geçireceğiz. Orada Başbakanımızla birlikte olacağız. İnşallah önümüzdeki süreçte bizlere bilgilerini ulaştıracak olan arkadaşlarımızla birlikte kazasız belasız Malatya’mıza gider ve döneriz" dedi.

 

Partisinin gençlere ve gençliğe çok önem verdiğini vurgulan Başkan Toraman 17 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan şölene isteyen bütün gençlerin de katılabileceğini belirtti. SİVAS BÜLTENİ

 

 

 

Facebook Sayfamız =>  https://www.facebook.com/sivasbultenicom


Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni


İletişim: sivasbulteni@hotmail.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.