pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

5 bin lisans öğrencisine kadınlarda destek verecek

Kültür-Sanat 08.10.2016 - 17:28, Güncelleme: 08.10.2016 - 17:28
 

5 bin lisans öğrencisine kadınlarda destek verecek

SİVAS'ta 5 bin lisans öğrencisine verilecek olan burs için "Haydi hanımlar şimdi sıra sizde" sloganıyla Sivas Hizmet Vakfı tarafından başlatılan projenin...

SİVAS'ta 5 bin lisans öğrencisine verilecek olan burs için "Haydi hanımlar şimdi sıra sizde" sloganıyla Sivas Hizmet Vakfı tarafından başlatılan projenin tanıtımında, protokol üyelerinin eşleri ve kentteki kadın sivil toplum kuruşlarının da kampanyaya destek vermesi istendi.Sivas Hizmet Vakfı tarafından başlatılan "Yiğidolar Öğrencisine Sahip Çıkıyor" projesi kapsamında 5 bin üniversite öğrencisine verilecek olan burs için protokol üyelerinin eşleri ve kadın sivil toplum kuruluşlarına yönelik tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Kentteki bir otelde gerçekleştirilen toplantıya Sivas Valisi Davut Gül'ün eşi Gülden Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın, AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk'un eşi Günay Soluk ve kadın sivil toplum kurluşlarının üyeleri katıldı. Toplantı, proje tanıtım filminin gösterimiyle başladı. Daha sonra programda konuşan Gülden Gül, bir ulus için insan yetirmenin önemli olduğunu ifade ederek, "Milli ve manevi değerlerle donatılmış, memleketi için yaşayan ve çalışan gençlik yetiştirmek hepimizin boynunun borcudur" dedi."ART NİYETLİ İNSANLARIN ÖNÜNE BİZLER GEÇMELİYİZ"Daha sonra öğrencilere hem maddi, hem de manevi anlamda sahip çıkılmasını gerektiğini vurgulayan Gül, "Sivas bu projeye sahip çıkacaktır. Biz sahip çıkmadığımızda, malesef birileri bizim gençliğimize, çocuklarımıza bursla, yurtla, işle, gelecekle ve başka emellerle sahip çıkmaya çalışıyor ve art niyetli işlerine alet ediyorlar. Gençlerimizi kurban ediyorlar. 15 Temmuz bizlere bir kez daha kanıtlamıştır. Çocuklarımıza gençlerimize ve bu vesileyle gençliğimize, geleceğimize ve memleketimize karşı bir takım planlar vardır ve bu art niyetli insanların önüne bizler geçmeliyiz. Hiçbir alanda onlara boşluk bırakmamalıyız. Devlet ve millet olarak el ele verip okulunu da, dini bilgisini de, yurdunu da, vatan ve millet aşkını da bizler vermeliyiz" dedi.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta 5 bin lisans öğrencisine verilecek olan burs için "Haydi hanımlar şimdi sıra sizde" sloganıyla Sivas Hizmet Vakfı tarafından başlatılan projenin...

SİVAS'ta 5 bin lisans öğrencisine verilecek olan burs için "Haydi hanımlar şimdi sıra sizde" sloganıyla Sivas Hizmet Vakfı tarafından başlatılan projenin tanıtımında, protokol üyelerinin eşleri ve kentteki kadın sivil toplum kuruşlarının da kampanyaya destek vermesi istendi.

Sivas Hizmet Vakfı tarafından başlatılan "Yiğidolar Öğrencisine Sahip Çıkıyor" projesi kapsamında 5 bin üniversite öğrencisine verilecek olan burs için protokol üyelerinin eşleri ve kadın sivil toplum kuruluşlarına yönelik tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Kentteki bir otelde gerçekleştirilen toplantıya Sivas Valisi Davut Gül'ün eşi Gülden Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın, AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk'un eşi Günay Soluk ve kadın sivil toplum kurluşlarının üyeleri katıldı. Toplantı, proje tanıtım filminin gösterimiyle başladı. Daha sonra programda konuşan Gülden Gül, bir ulus için insan yetirmenin önemli olduğunu ifade ederek, "Milli ve manevi değerlerle donatılmış, memleketi için yaşayan ve çalışan gençlik yetiştirmek hepimizin boynunun borcudur" dedi.

"ART NİYETLİ İNSANLARIN ÖNÜNE BİZLER GEÇMELİYİZ"

Daha sonra öğrencilere hem maddi, hem de manevi anlamda sahip çıkılmasını gerektiğini vurgulayan Gül, "Sivas bu projeye sahip çıkacaktır. Biz sahip çıkmadığımızda, malesef birileri bizim gençliğimize, çocuklarımıza bursla, yurtla, işle, gelecekle ve başka emellerle sahip çıkmaya çalışıyor ve art niyetli işlerine alet ediyorlar. Gençlerimizi kurban ediyorlar. 15 Temmuz bizlere bir kez daha kanıtlamıştır. Çocuklarımıza gençlerimize ve bu vesileyle gençliğimize, geleceğimize ve memleketimize karşı bir takım planlar vardır ve bu art niyetli insanların önüne bizler geçmeliyiz. Hiçbir alanda onlara boşluk bırakmamalıyız. Devlet ve millet olarak el ele verip okulunu da, dini bilgisini de, yurdunu da, vatan ve millet aşkını da bizler vermeliyiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

5 bin lisans öğrencisine kadınlarda destek verecek

5 bin lisans öğrencisine kadınlarda destek verecek

5 bin lisans öğrencisine kadınlarda destek verecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.