pendik escort bayan
ak

45 yaşında kazandığı üniversiteyi birincilikle bitirdi

Kültür-Sanat 28.05.2017 - 15:20, Güncelleme: 28.05.2017 - 15:20
 

45 yaşında kazandığı üniversiteyi birincilikle bitirdi

Sivas'ta 45 yaşında üniversite kazanan kişi, okulunu birincilikle bitirmenin mutluluğunu yaşıyor.

(AA) - Sivas'ta 45 yaşında üniversite kazanan kişi, okulunu birincilikle bitirmenin mutluluğunu yaşıyor. Gemerek Nüfus Müdürlüğünde memur olarak görev yaparken 2 yıl önce Cumhuriyet Üniversitesi Sivas Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Organik Tarım Bölümü ikinci eğitimini kazanan Erol Can Sağırkaya, eğitimi için Sivas il merkezine tayin oldu. Sağırkaya, 45 yaşında kazandığı üniversiteyi birincilikle bitirdi.Yüksek onur ve başarı belgesi almaya hak kazanan Sağırkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dikey Geçiş Sınavında da başarılı olarak Ziraat Mühendisliği Fakültesine girmeyi ve lisans mezunu olmayı hedeflediğini söyledi.Sağırkaya, azmedince başarının kendiliğinden geldiğini dile getirerek, “Öğrenmenin ve okumanın yaşı yoktur. Ben azmettim okulun en iyi öğrencisi olarak ödüllendirildim. Bundan sonra mühendis olabilmek için gayret göstereceğim.” dedi. 
Sivas'ta 45 yaşında üniversite kazanan kişi, okulunu birincilikle bitirmenin mutluluğunu yaşıyor.

(AA) - Sivas'ta 45 yaşında üniversite kazanan kişi, okulunu birincilikle bitirmenin mutluluğunu yaşıyor. 

Gemerek Nüfus Müdürlüğünde memur olarak görev yaparken 2 yıl önce Cumhuriyet Üniversitesi Sivas Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Organik Tarım Bölümü ikinci eğitimini kazanan Erol Can Sağırkaya, eğitimi için Sivas il merkezine tayin oldu. 

Sağırkaya, 45 yaşında kazandığı üniversiteyi birincilikle bitirdi.

Yüksek onur ve başarı belgesi almaya hak kazanan Sağırkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dikey Geçiş Sınavında da başarılı olarak Ziraat Mühendisliği Fakültesine girmeyi ve lisans mezunu olmayı hedeflediğini söyledi.

Sağırkaya, azmedince başarının kendiliğinden geldiğini dile getirerek, “Öğrenmenin ve okumanın yaşı yoktur. Ben azmettim okulun en iyi öğrencisi olarak ödüllendirildim. Bundan sonra mühendis olabilmek için gayret göstereceğim.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.