pendik escort bayan
ak

4 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlıları Yakalandı

14.05.2018 - 10:43, Güncelleme: 14.05.2018 - 10:43
 

4 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlıları Yakalandı

Kayseri’de 4 yıl önce sigara çalmak için girdikleri akaryakıt istasyonunun çalışanını öldürdükleri iddia edilen 7 şüpheli gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri’de 4 yıl önce sigara çalmak için girdikleri akaryakıt istasyonunun çalışanını bıçakla öldürdükleri iddia edilen 7 şüpheli yakalandı.İl Jandarma Komutanlığınca 2014'te İncesu ilçesinde akaryakıt istasyonu çalışanı Selami Çakır'ın öldürülmesine ilişkin özel ekip oluşturuldu. İstasyonun güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan ekip, 6 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu O.Ç, Y.B, M.Ç, Ö.B, R.A, S.Ç. ve A.Ö’yü gözaltına aldı.Jandarmadaki işlemleri tamamlanan zanlılar, İncesu Adliyesine sevk edildi.Olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinde, kar maskeli zanlıların akaryakıt istasyonunun market bölümünden sigara çaldıkları ve dışarıda kendilerini fark eden istasyon çalışanı Çakır'ı bıçakladıkları görülüyor.
Kayseri’de 4 yıl önce sigara çalmak için girdikleri akaryakıt istasyonunun çalışanını öldürdükleri iddia edilen 7 şüpheli gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri’de 4 yıl önce sigara çalmak için girdikleri akaryakıt istasyonunun çalışanını bıçakla öldürdükleri iddia edilen 7 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığınca 2014'te İncesu ilçesinde akaryakıt istasyonu çalışanı Selami Çakır'ın öldürülmesine ilişkin özel ekip oluşturuldu.

İstasyonun güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan ekip, 6 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu O.Ç, Y.B, M.Ç, Ö.B, R.A, S.Ç. ve A.Ö’yü gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan zanlılar, İncesu Adliyesine sevk edildi.

Olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinde, kar maskeli zanlıların akaryakıt istasyonunun market bölümünden sigara çaldıkları ve dışarıda kendilerini fark eden istasyon çalışanı Çakır'ı bıçakladıkları görülüyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.