pendik escort bayan
ak

4. Sivas Kitap Günlerinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Kültür-Sanat 28.08.2015 - 15:50, Güncelleme: 28.08.2015 - 15:50
 

4. Sivas Kitap Günlerinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan kitap günlerinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan kitap günlerinin tanıtım toplantısı yapıldı. Sivas Valiliği öncülüğünde İl Özel İdaresi koordinesinde; Sivas Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün katkıları ile tertiplenen kitap günleri hakkında Vali Âlim Barut, basın mensuplarına bilgi verdi. Valilik binasında düzenlenen basın toplantısına Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterimi Salih Ayhan, Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk katıldı. 4. Sivas Kitap Günlerinin bu yıl 29 Ağustos - 04 Eylül tarihleri arasında tarihi kent meydanında düzenleneceğini kaydeden Valimi Âlim Barut, panel, söyleşi ve dinletilerin ise Buruciye Medresesi içerişinde gerçekleştirileceğini belirtti. Her yıl düzenlenen kitap günlerinde edindikleri deneyimlerle daha profesyonel ve kapsamlı çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Barut, yoğun bir hazırlık döneminin ardından cumartesi günü saat 11.00'de açılış yapacaklarını kaydetti. Barut, 2015 yılının “Şemsi Sivas-i Yılı” olması dolayısıyla bu yıl kitap günlerini de Şemsi Sivas-i anısına düzenlediklerini hatırlatarak etkinliğe 90 stantla 120'nin üzerinde yayınevinin katılacağını ve etkinlik boyunca 10.00 ile 22.00 saatleri arasında kitapseverlerin stantları ziyaret edebileceklerini söyledi. Program kapsamında 150'ye yakın etkinlik gerçekleştirileceğini kaydeden Barut, tarihten edebiyata, siyasetten çocuk gelişimine, güncel hayattan şiire kadar birçok konuda ülkemize kitap, yazı ve fikirleriyle katkılarda bulunmuş yazar ve akademisyenin katılımlarıyla panel, söyleşi ve imza günlerinin düzenleneceğini kaydetti. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çocuklarla okuma etkinliğinin düzenleneceğini ve bu yılki temanın da “Çanakkale” olduğunu belirten Valimiz Barut, ayrıca fuar alanına kitap kumbarası yerleştirileceğini, toplanan kitaplarla ihtiyacı olan bir köy okuluna kütüphane kurulacağını ifade etti. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Milat Dizisi oyuncuları ile okuma üzerine söyleşi yapılacağını da vurgulayan Barut, “Bu yıl, yazar ve etkinliklerin belirlenmesinde hem anket çalışmalarına, hem de sosyal medya üzerinden halkın görüşlerine yer verilmiştir. Sivas İl Özel İdaremiz başta olmak üzere emeği geçen tüm kamu, kurum ve kuruluşlarımıza, bu etkinliğin duyurulmasındaki katkıları için siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyor, 'Sivas Ellerinde Kitap Okunur ve Kitaba Dokun' diyerek tüm kitap dostlarını tarihi kent meydanına bekliyoruz." dedi. - Sivas
Bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan kitap günlerinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan kitap günlerinin tanıtım toplantısı yapıldı. Sivas Valiliği öncülüğünde İl Özel İdaresi koordinesinde; Sivas Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün katkıları ile tertiplenen kitap günleri hakkında Vali Âlim Barut, basın mensuplarına bilgi verdi.

 

Valilik binasında düzenlenen basın toplantısına Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterimi Salih Ayhan, Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk katıldı.

 

4. Sivas Kitap Günlerinin bu yıl 29 Ağustos - 04 Eylül tarihleri arasında tarihi kent meydanında düzenleneceğini kaydeden Valimi Âlim Barut, panel, söyleşi ve dinletilerin ise Buruciye Medresesi içerişinde gerçekleştirileceğini belirtti.

 

Her yıl düzenlenen kitap günlerinde edindikleri deneyimlerle daha profesyonel ve kapsamlı çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Barut, yoğun bir hazırlık döneminin ardından cumartesi günü saat 11.00'de açılış yapacaklarını kaydetti.

 

Barut, 2015 yılının “Şemsi Sivas-i Yılı” olması dolayısıyla bu yıl kitap günlerini de Şemsi Sivas-i anısına düzenlediklerini hatırlatarak etkinliğe 90 stantla 120'nin üzerinde yayınevinin katılacağını ve etkinlik boyunca 10.00 ile 22.00 saatleri arasında kitapseverlerin stantları ziyaret edebileceklerini söyledi.

 

Program kapsamında 150'ye yakın etkinlik gerçekleştirileceğini kaydeden Barut, tarihten edebiyata, siyasetten çocuk gelişimine, güncel hayattan şiire kadar birçok konuda ülkemize kitap, yazı ve fikirleriyle katkılarda bulunmuş yazar ve akademisyenin katılımlarıyla panel, söyleşi ve imza günlerinin düzenleneceğini kaydetti.

 

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çocuklarla okuma etkinliğinin düzenleneceğini ve bu yılki temanın da “Çanakkale” olduğunu belirten Valimiz Barut, ayrıca fuar alanına kitap kumbarası yerleştirileceğini, toplanan kitaplarla ihtiyacı olan bir köy okuluna kütüphane kurulacağını ifade etti.

 

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Milat Dizisi oyuncuları ile okuma üzerine söyleşi yapılacağını da vurgulayan Barut, “Bu yıl, yazar ve etkinliklerin belirlenmesinde hem anket çalışmalarına, hem de sosyal medya üzerinden halkın görüşlerine yer verilmiştir. Sivas İl Özel İdaremiz başta olmak üzere emeği geçen tüm kamu, kurum ve kuruluşlarımıza, bu etkinliğin duyurulmasındaki katkıları için siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyor, 'Sivas Ellerinde Kitap Okunur ve Kitaba Dokun' diyerek tüm kitap dostlarını tarihi kent meydanına bekliyoruz." dedi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.