pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

31 Öğrenci Akşam Yemeğinden Zehirlendi

29.12.2016 - 09:27, Güncelleme: 29.12.2016 - 09:27
 

31 Öğrenci Akşam Yemeğinden Zehirlendi

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde özel bir yurtta 31 öğrenci, akşam yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

AA - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde özel bir yurtta barınan 31 üniversite öğrencisi, zehirlenme şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.MİDE BULANTISI ŞİKAYETİAlınan bilgiye göre, Cumhuriyet ÜniversitesiAşık Veysel Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören ve Kayalıyokuş Mahallesi'nde özel bir kız yurdunda bazı öğrencilerin mide bulantısı şikayetleri üzerine yurt yönetimi 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. 31 ÖĞRENCİ SİVAS'A SEVK EDİLDİAmbulansla Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırılan 6 öğrenci, ilk müdahalelerinin ardından Sivas'a sevk edildi. Benzer şikayetler görülen 25 öğrenci de özel servisle Sivas'a gönderildi.SAĞLIK DURUMLARI İYİCÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alınan 31 öğrencinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.AKŞAM YEMEĞİ NEDEN OLDUYurt işletmecisi Birgül Alıcı, yaptığı açıklamada, bazı öğrencilerin akşam yemeğinden sonra mide bulantısı şikayetlerinin ortaya çıktığını ifade etti.
Sivas'ın Şarkışla ilçesinde özel bir yurtta 31 öğrenci, akşam yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

AA - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde özel bir yurtta barınan 31 üniversite öğrencisi, zehirlenme şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.

MİDE BULANTISI ŞİKAYETİ

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet ÜniversitesiAşık Veysel Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören ve Kayalıyokuş Mahallesi'nde özel bir kız yurdunda bazı öğrencilerin mide bulantısı şikayetleri üzerine yurt yönetimi 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

 

31 ÖĞRENCİ SİVAS'A SEVK EDİLDİ

Ambulansla Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırılan 6 öğrenci, ilk müdahalelerinin ardından Sivas'a sevk edildi. Benzer şikayetler görülen 25 öğrenci de özel servisle Sivas'a gönderildi.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alınan 31 öğrencinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

AKŞAM YEMEĞİ NEDEN OLDU

Yurt işletmecisi Birgül Alıcı, yaptığı açıklamada, bazı öğrencilerin akşam yemeğinden sonra mide bulantısı şikayetlerinin ortaya çıktığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.