pendik escort bayan
ak

30 Kiloluk Karpuz İlgi Görüyor

15.10.2017 - 11:03, Güncelleme: 15.10.2017 - 11:03
 

30 Kiloluk Karpuz İlgi Görüyor

KIRŞEHİR (AA) - Mucur ilçesindeki bir köyde yetiştirilen 30 kiloluk karpuz görenlerin ilgisini çekiyor.İlçeye bağlı Aydoğmuş köyünde çiftçilik yapan...

KIRŞEHİR (AA) - Mucur ilçesindeki bir köyde yetiştirilen 30 kiloluk karpuz görenlerin ilgisini çekiyor.İlçeye bağlı Aydoğmuş köyünde çiftçilik yapan Yusuf Yıldırım, doğal yollarla yetiştirdiği karpuzunun büyük boyutlara ulaştığını söyledi. Geçimini 40 yıldır yaptığı kavun ve karpuz yetiştiriciliğiyle sağladığını ifade eden Yıldırım, şöyle devam ettti:"Mayıs ayında tarlalarıma kavun ve karpuz ektim. Bu karpuzlardan bir tanesine çok özen gösterdim. Tamamen doğal tarım yöntemleriyle yetiştirdim. Ben de bu kadar büyük olabileceğini düşünmemiştim. 30 kiloluk karpuza herkes ilgi gösteriyor. Çevremizde bugüne kadar büyük karpuz olduğunu duymadım."Bundan sonraki yıllarda da karpuz yetiştirmeye devam edeceğini vurgulayan İpek, "Artık tüm karpuzlarımın büyük olması için hepsine daha çok özen göstereceğim. Böylelikle Diyarbakır karpuzuna rakip olacağım." diye konuştu.
KIRŞEHİR (AA) - Mucur ilçesindeki bir köyde yetiştirilen 30 kiloluk karpuz görenlerin ilgisini çekiyor.İlçeye bağlı Aydoğmuş köyünde çiftçilik yapan...

KIRŞEHİR (AA) - Mucur ilçesindeki bir köyde yetiştirilen 30 kiloluk karpuz görenlerin ilgisini çekiyor.

İlçeye bağlı Aydoğmuş köyünde çiftçilik yapan Yusuf Yıldırım, doğal yollarla yetiştirdiği karpuzunun büyük boyutlara ulaştığını söyledi.

Geçimini 40 yıldır yaptığı kavun ve karpuz yetiştiriciliğiyle sağladığını ifade eden Yıldırım, şöyle devam ettti:

"Mayıs ayında tarlalarıma kavun ve karpuz ektim. Bu karpuzlardan bir tanesine çok özen gösterdim. Tamamen doğal tarım yöntemleriyle yetiştirdim. Ben de bu kadar büyük olabileceğini düşünmemiştim. 30 kiloluk karpuza herkes ilgi gösteriyor. Çevremizde bugüne kadar büyük karpuz olduğunu duymadım."

Bundan sonraki yıllarda da karpuz yetiştirmeye devam edeceğini vurgulayan İpek, "Artık tüm karpuzlarımın büyük olması için hepsine daha çok özen göstereceğim. Böylelikle Diyarbakır karpuzuna rakip olacağım." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.